Først en liten gratulasjon til alle kvinner der ute! Stå på!

I går kveld ble jeg invitert bort til mamma, pappa og broremann på taco. Yngve var snill å hentet meg, og kjørte meg hjem på kvelden. Veldig greit, så slapp jeg å sitte hjemme alene hele kvelden. Ikke at jeg har noen problemer med å være alene; Jeg har fått jobbet med hobby, skolearbeid, kost meg med sjokolade og TV-serier. Egentlig ganske herlig med litt egentid en gang i blant.2014-03-07 21.44.05

Det var herlig å være hjemme hos mamma og pappa, få maten servert på bordet, med et glass vin til. Kjempe kos, og ikke minst kjempe godt! Jeg nøt hvert sekund, og selv om jeg ikke ville hjem, var det godt å komme hjem til leiligheten, og krype oppi sengen! Det eneste som manglet var min kjære, skulle ønske han var her med meg!

2014-03-07 21.44.10

Ha en fin dag!