2014-02-24 12.26.54På mandag fikk jeg vært med søteste Anne, etterlengtet. Vi hadde planer om å gå på Cafè og kose oss sammen noen timer! Å som vi pleier endte vi på Harbour Cafè! Vi har en ting for den plassen, er liksom blitt vår plass. Vi bestilte begge en Club Sandwich, og atter en gang falt den i smak.

Jeg har prøvd den andre plasser, men de er liksom best på denne plassen, skikkelig kylling og mye godt fyll. Jeg spiste meg i grunnen litt for mett, men det var utrolig godt!2014-02-24 18.20.42

Det var så lenge siden jeg hadde sett Anne, og i grunnen kjempe godt å være med henne igjen! Jeg liker ikke at det blir så lang tid mellom hver gang! Men heldigvis blir det noen ganger i løpet av årene! Måtte det bare blir mer og ikke mindre! Hun er helt fantastisk, flink til å lytte og komme med råd og hun får meg alltid til å le!

2014-02-24 14.38.16

Ha en fin onsdag, nyt den og vinterferien hvis du har!