Jeg har alltid fått dårlig samvittighet når jeg har satt meg ned med en god bok, som jeg har lyst å lese, når jeg går på skolen. Derfor blir lesingen ofte lagt til sommerferien, da jeg ikke har lyst å gjøre det i semestrene på universitetet. Men nå fant jeg ut at jeg trengte et avbrekk!2014-02-08 13.25.49

Når jeg var på arbeid for en stund tilbake siden, lånte jeg to bøker, og jeg har allerede kommet et godt stykke på vei i den ene boken, virkelig en sterk bok. Den får mange følelser til å piple hos meg, så om du vil lese en enkel bok, så kan jeg anbefale denne; «Over de hundre fjell» av Reyna Grande.2014-02-08 13.25.43

Den andre boken jeg har lånt heter «Borte for alltid» fra Harland Coben, og den skal jeg lese etterpå, gleder meg til å begynne, selv om det sikkert blir en stund til jeg åpner denne!

Har du en bok du vil anbefale?