… matpakke, skolemat, skolelunsj, er mange ord av samme betydning. Mat i skoletiden. Noen handler maten i kantinen, noen får maten servert, noen smører den selv, og jeg prøver å gjøre det sistnevnte hver dag!2014-01-27 16.34.55

Det er grunnen til at jeg alltid er på jakt etter nye ideer, til hva jeg kan fylle i min matboks, de eneste kriteriene er at det smaker godt og er sunt. Frida i klassen hadde med seg noe som så utrolig godt ut, muffins. Eller det vil si havregrynsmuffins med blåbær. Jeg fikk oppskriften av henne og i kveld har jeg endelig prøvd meg på å lage dem!2014-01-27 16.34.47

Å vet du hva? Det ble stor suksess, sånn at jeg måtte lage to brett, for Reidar likte dem han også! Å det beste med alt er at det tok ikke lengre enn et kvarters tid å lage dem, og det eneste de inneholder er blåbær, havregryn og egg! Anbefales om du er på jakt etter en enkel og god oppskrift på noe sunt!

Har du et forslag om nistemat som metter, er sunn og god? Kom gjerne med forslag!