Tenk, nå har jeg fullført første semester på bachloren min! Bestått, og jeg er veldig fornøyd med innsatsen. Jeg merker at dette er et mye hardere studie, enn når jeg gikk på reiselivsledelse…

På reiseliv gjord jeg ikke like mye som jeg gjør nå, jeg hadde ikke den samme interessen og gleden av studiet. Nå synes jeg det er interessant å sette seg ned å lese pensumet. Så i løpet av semesteret kommer jeg meg igjennom pensummet, gjerne to ganger. Jeg får gjort alt av oppgaver, innleveringer og slikt som man må!

I motsettning til forrige semester, virker dette enda bedre. Hovedgrunnen til det, er at klassen er mer samlet, tidligere ble vi splittet i matten etter vanskelighetsgrad. Så skal vi ha labøvelser dette semesteret, det gleder jeg meg veldig til å begynne med! Det blir så spennende!

Siden skolestart har jeg vært så sprek å spasert hver dag til skolen, og det er mildt sakt en kald arfære, men så utrolig god måte å våkne før skolen! Elsker det! Så jeg skal prøve å fortsette i samme stil videre!

Nå har jeg akkurat lagt fra meg anatomiboken, jeg har fått lest litt ekstra der, i tillegg lest ferdig kapittel 3 i statestikken! Så nå var det slutt for i dag! I morgen skal jeg på skolen, og jeg kommer sikkert til å sitte litt etterpå for å jobbe, før det bærer på aftenvakt!