Jeg hadde min første skoledag på tirsdag, og har hvert på skolen hver dag. Utrolig gøy å se klassen igjen! Jeg kjenner det blir et spennende år hvor vi skal ha anatomi og lab, ikke minst så blir lab gøy. Vi skal være der en gang i uken i vel 9 uker, hvor vi skal gjøre ulike forsøk, så jeg gleder meg til det!

Jeg har fått på plass alt jeg trenger tili skolestart, alle skolebøkene, personlig labfrakk og liknende. Jeg satser på å ha min frakk liggende i skapet på UiS, slik at jeg ikke glemmer den hjemme!

Å selv om det har vært noen spennene dager den siste tiden, kjenner jeg at jeg nesten er utslitt allerede. Jeg vet ikke grunnen, men tror det har med at jeg ikke har vært helt i form den siste tiden, og når jeg i tillegg på tidlig opp å konsentrere meg i flere timer, så tar det på!

2014-01-09 13.27.45Her er et bilde av meg, på vei hjem fra skolen i dag!