2014-01-04 20.04.16

I går tok jeg og Reidar oss en tur bort til mine foreldre. Vi hadde avtalt på fredag at vi skulle spise middag med dem. Desverre var ingen av oss i storform, men heldigvis vi kom oss bort, og fikk smake den himmelske middagen.

Mamma og pappa hadde stått på kjøkkenet i noen timer da vi ankom, og det luktet kjempe godt. Å selv om vi ikke var i form, smakte det, jeg klarte ikke nøye meg med en prosjon, det ble faktisk to!

Overrasket over meg selv der!

Uten navn-1Uten navn-2

Se de flotte alternativer, det var massse godt og mørt kjøtt, krydrede poteter, stekt asperges med bacon og gulrøtter, og en herlig soppblanding med ulike sopper og løk! I tillegg var det en god saus. Alt passet godt sammen!

2014-01-04 20.15.38Stor takk til mine foreldre som stelte i stand denne himmelske middagen til oss!