Som sikkert dere merket ble julekalenderen avsluttet ganske brått. Da min macbook pro, nærmest tok kvelden, og jeg hadde mye å gjøre før julen kunne tre i kraft. Alt av gaver som måtte på plass, pakkes inn, lages ferdig og familier som måtte besøkes i Sauda og Stavanger, heldigvis kom jeg i mål! Å når julaften satt i gang, klarte jeg endelig å slappe av.

Julaften ble feiret med min familie i år, hjemme hos mine foreldre. Vi var rett over 10 personer til denne fine kvelden. Middagen falt i smak for oss alle, da vi kunne velge mellom kalkun, ribbe eller pinnekjøtt. Så det var i hvertfall ikke for lite mat!

Etter middag satte vi oss ned, snakket, spilte og koste oss, før nissen sto på døren. Da var det gavetid for oss alle sammen, og de ble delt ut. Å i det rødnissen skulle gå, kom svartnissen og!

En herlig kveld, men fantastiske folk, men det var godt å krype ned i sengen på kvelden og få en god natt søvn.

Romjulen har gått veldig rolig for seg. Første juledag gikk vi ut å spise, men ellers har vi vært hjemme og slappet av, ryddet gavene på plass, min romjul ble ganske kort, siden jeg jobbet helgen, men det var greit å komme ut å se folk og!

Nyttårsaften tilbringte vi i godt lag, med god mat og gode venner. Jeg nøt kvelden, selv om jeg ikke likte hvordan den ble revet fra meg når klokken ble 12. Plutselig var taxi sjåføren kommet, og jeg og Reidar måtte gå videre. Fikk ikke sett mye til fyrverkeri eller tent et stjerneskudd… Så følte meg snurt for det vakreste som finnes, en dag i året! Får glede meg ekstra masse til neste år<3

Ha en fantastisk start på 2014!