Jeg tenkte jeg kunne dele med dere noen av julegavene jeg fikk til jul. Jeg hadde som sakt en kjempe fin jul sammen med min familie, og jeg ble helt overveldet av alt jeg fikk. Selve utleveringsprosessen gikk veldig fort, men jeg prøvde å ta meg god tid til å pakke opp gavene uansett!

Min favorittgave kom selvfølgelig fra min kjære, han hadde skrevet et kort hvor han forklarte at gaven min var penger inn på vår reisekonto, slik at vi kunne reise i nærmere fremtid. Å at jeg skulle få være reisesjef for 2014, jeg gleder meg!

Jeg fikk symaskin av mamma og pappa, jeg gleder meg ufattelig mye å ta den i bruk, men desverre må jeg handle litt sytråd og stoff før jeg kan sette i gang. Men det ser jeg frem til.I tillegg var vi så heldige å få to gryter fra Høyang Polaris, en på 1,5 l og en på 3 l. Det var spesielt den siste jeg savnet i størrelse, men dette er gryter av en helt annen kvalitet enn IKEA sine. Jeg elsker dem!

Broren min ga meg en ny Hard Rock Café t-shorte til min samling, og den passet heldigvis perfekt!

Svigers ga meg mye forskjellig deriblant to flotte lykter. Jeg elsker lys, og derfor falt disse lyslyktene veldig i smak. Stjernene lyser opp i rommet og de er bare nydelige. Litt store, så jeg vet ikke hvor de passer best, men nå har de fått gulvplass i stua, og jeg er fornøyd med det!

Farmoren og farfaren til Reidar ga oss en annen lyslykt, med et kubbelys. Hvor vi allerede har brent opp det som fulgte med, og har satt inn et nytt lys. Denne lykta er i slik en enkel stil som jeg liker.

I tillegg fikk jeg masse annet kjekt, som nydelige lys, servietter, smykker, øredobber, kopper, kremer, såper og liknende. Jeg kunne ikke vært mer fornøyd med alt dette!

Ha en kjempe kveld!