Livetsbilder

Min verden, mitt liv

Måned: oktober 2015

Our home

Hei lørdag!

Dagen startet med fysikk for min del, etter fulgt at mikrobiologi og frokost med Reidar. Vi hadde en liten spasertur til Kilden kjøpesenter sammen og slappet av litt hjemme! Det blir gradvis mer hjemmekoselig i leiligheten til meg og Reidar. I dag hjalp han meg med å henge opp en del vegg hyller. Noen hvite som jeg hadde handlet til stuen for å dekke over noen hull i veggen, og tre svarte for å ha på gjeste soverommet. Det er små hyller til litt pynte gjenstander, og små ting, altså ikke tunge ting, men selvfølgelig noe vekt kan det ha! Min handymanvegghyller fra jyskI morgen har jeg planer om å fyll opp hyllene slik at det blir enda mer hjemmekoselig. Jeg nyter tiden i leiligheten sammen med Reidar. Det er den beste tiden!

Vi skrives!

Free coffee

Heisann! Morgen trøtt ansiktJeg har vært på skolen siden klokken 8 i dag tidlig, og kjenner at jeg er veldig tappet for krefter. Men det gjenstår fortsatt to timer til. Jeg var i fysikk forelesningen i dag før jeg arbeidet med fysikk oppgaver på et studierom for meg selv. Tiden gikk i grunnen fort, men jeg ble veldig trøtt og sliten. Jeg kjøpte meg noe mat, og skulle til å kjøpe kaffe, men da så jeg at Tekna delte ut gratis kaffe! Det var himmelsk. Nå må jeg bare få tak i noe sjokolade. Liva som stod på Tekna standen fristet meg, ved å snakke om et arrangement de skal ha i november, tema: sjokolade! gratis kaffe tekna surface

Ha en fin dag, vi skrives!

My weekend

I helgen som var hadde jeg som sagt arbeidshelg, men på søndagen ble kvelden i tillegg nyttet til å rydde rundt om i leiligheten. Gjesterommet har nå plass til seng, som kommer godt med, og hobbykkroken har noen esker blitt tømt slik at jeg begynner å få vekk litt unødvendig der i fra. Her skal jeg ha et skatoll som jeg skal få av mine foreldre, men før jeg får det, må de tømme det. Jeg kjenner jeg gleder meg utrolig masse til hobbykroken blir klar, så i mens går drømmene om hvordan det kommer til å bli når alt er på plass! Deler to rotete bilder av hobbykroken nå, når jeg endelig blir fornøyd, kommer det nye og bedre bilder:

Rotehjørne Fremtidig hobbykrok

Vi skrives!

Happy monday

Nå har jeg akkurat kommet på plass på skolen, jeg sitter å venter på at timen skal begynne klokken 14. Vi skal ha mikrobiologi, men jeg har ikke fått forberedt meg selv til timen enda. Jeg skal straks åpne boka, for å bla litt i sidene som er pensum før timen starter. Men før det tenkte jeg å oppdatere dere!Sis bokkafe Jeg har plassert meg i Bokkafeen på UiS, med en kopp kaffe! Dette er dagens første kaffekopp, og den er «MÅ HA» i disse timene. Han læreren gjør ikke akkurat forelesningene interessante, og nå som jeg ikke har fått lest pensum på forhånd føler jeg det bare er enda viktigere!

Ønsker deg en fin start på uken! Vi skives!

Work weekend!

Heisann! Da var jeg endelig ferdig med første arbeidsvakt for denne helgen! PleiemedarbeiderJeg synes det er litt utrolig, jeg har jobbet på sykehjem siden 08, og fast arbeidshelg siden 09. Riktig nok har antall arbeidsvakter økt, så jeg jobber annen hver helg. Det er en ordning jeg trives med, så når jeg endelig fikk tilbake annen hver helg var jeg veldig fornøyd. Den nye turnusen startet 14. september, og selv om jeg ikke er helt fornøyd, er jeg fornøyd med annen hver helg og at jeg kommer til å jobbe med veldig mange ulike kolleger. Det er alltid kjekt å komme på jobb for jeg har så gode kolleger, de gjør arbeidet verdt tiden! De har blitt som en familie for meg, og jeg synes det er kjekt å høre hvordan de har det og hva som skjer i livene deres!

Reidar har akkurat laget lasagne til oss, som vi nå skal nyte før jeg kryper til sengs, for jeg skal på dagvakt i morgen! Ha en super kveld, vi skrives!

Instagram September

Hei fredag! Jeg har fått sett fysikkforelesningen, og skreve ferdig rapporten i mikrobiologi. Og tilbrakt mye tid sammen med Reidar<3 Han kom hjem i går, og det var så kjekt å se han igjen. Vi var med hverandre hele kvelden, bare oss to! I kveld skal jeg på jobb, så nå skal jeg snart gjøre meg klar til det!

Her komme mine fem topp minner fra september måned på Instagram. Små og store minner som betyr noe for meg. Minner sammen med familie, venner, naboer og min kjæreste! Følg meg gjerne på cecc91, for å se flere bilder av mitt liv. Felles dugnadMandag 28. september var det felles dugnad med naboene. Reidar kunne ikke være med da han var på jobbreise i Kristiansund. Men jeg satt av en stund for å delta. Det var veldig hyggelig, da jeg fikk hilset og snakket med flere av naboene. Jeg føler meg som en del av nabolaget nå, fremfor tidligere når vi bare har leid leilighet. Oktoberfest19. september var det oktoberfest, og selv om jeg hadde arbeidshelg, deltok jeg! Jeg hadde kostyme fra i fjor, og fikk en fantastisk kveld med utrolig hyggelige mennesker! ost, kjeks, vin og spillekveldOnsdag 16. september var jeg invitert til innflyttingsfest med ost, kjeks, vin og spill. Det ble en hyggelig kveld med mye latter og prat. Dina, takk for invitasjonen!
80 årsdag for bestefarLørsdag 5. september ble bestefar feiret med hele familien tilstede! Det var en hyggelig feiring, og vi var heldige med været, sol og varmt! Det ble servert smørbrød til mat, og brus til drikke. Knall godt. Det så ut som om bestefar koste seg masse på sin 80 årsdag!
Flyttet til egen leilighet1. september fikk vi montert inn vaskemaskin og tørketrommel i den nye leiligheten. Utrolig kjekt å ha en egen leilighet som vi eier. Vi fikk god hjelp fra min bror, som stilte opp med løfting og montering!

Ønsker alle en flott fredagskveld!

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén