Livetsbilder

Min verden, mitt liv

Måned: september 2015

Company visit at Laerdal Medical

KaffeJeg hadde forelesning fra klokken 8 i dag tidlig, og når den var ferdig satt jeg sammen med Bjørn og Jørgen og nøt en kopp kaffe i Bokkafeen på UiS. Det var veldig hyggelig, vi ble sittende ganske lenge før jeg måtte avgårde på bedriftsbesøket som jeg hadde meldt meg på. En tur til Leardal Medical. Det var veldig interessant, spesielt hvordan de samarbeidet på tvers av avdelingene, og det å få vite litt av deres arbeid, misjon og visjon. Jeg angrer ikke at jeg meldte meg på, jeg følte det var et kjekt avbrekk fra skole dagen, og kan anbefale studenter å delta hvis du får muligheten. Annedukkelardal medical

Når vi var tilbake på UiS var jeg i tvil om jeg skulle gå i timen, jeg var allerede litt for sen, men jeg gikk like vel. Håper bare ikke det ble for mye forstyrrelser for de andre som satt der. Jeg var vel ikke hjemme før nærmere halv 5 og hadde akkurat satt meg ned med middagen, så ringte det på døren. En av naboene trengte litt hjelp til en avgjørelse, så da var det ut å hjelpe til! Etter middagen var spist, spaserte jeg til Kilden kjøpesenter, jeg skulle se om jeg fant en svart bukse, og en hylle. Jeg fikk tak i begge deler og var veldig fornøyd når jeg kom hjem!

Jeg har nå akkurat sett ferdig fysikk forelesningen som også gikk klokken 8 idag, så nå har jeg fri og skal finne meg noe kveldsmat og slappe av med TVen før jeg snart kryper i seng, å håper på å få sove bedre enn natt til idag. Da våknet jeg med både feber og hosteanfall, og savnet til Reidar ble bare enda større når jeg merket at jeg lå alene i sengen…

Ha en fin dag!

A good start on the week

God morgen! Jeg skulle skrive dette innlegget før kvelden var omme, men når jeg endelig fikk satt meg ned var klokken blitt 12, og jeg følte for å dele innlegget i dag i stede for! Dagen i går ble i grunnen ganske lang. Den startet tidlig med fysikk forelesning og avskjed med Reidar. Han reiste fra meg for arbeid i Kristiansund, men kommer heldigvis tilbake på torsdag. Gleder meg allerede! Jeg var på skolen å fikk lest litt av pensumet før timen, og etter timen bar det rett hjem å få i seg noe rask mat.

Når maten var spist og jeg hadde fått ryddet litt inne, var det ut for å være med på felles dugnad med sameiet. Det var i grunnen veldig hyggelig, og vi var veldig heldige med været, sol, varmt og blå himmel! Felles dugnadDet var kjekt å få snakket med noen av naboene å bli litt kjent med dem. Jeg deltok i  to timer, før jeg måtte kjøre å hente broren min. Vi hadde planlagt å kose oss med film og middag. Så det ble med andre ord en sen middag, men det var veldig kjekt å ha selskap hele kvelden!

Jeg er fortsatt ikke i form, kjenner at feberen kommer og går, og jeg hoster mye. Håper det kommer seg fort, jeg orker ikke gå lenge slikt som dette. Det er ikke bare irriterende, men vondt i halsen min!!

Ønsker deg en fin tirsdag!

Getting better

Heisann! Nå føler jeg meg allerede bedre. Det hjalp meg helt avkobling i går. Jeg er fortsatt tung i hodet og forkjølet, men jeg har ikke lenger feber, men jeg har krefter.

BenkBad med benk Jeg og Reidar har i dag fått montert ferdig benken på badet. Det har tatt sin tid, men nå er jeg fornøyd! Nå mangler det bare at alt får sitt hjem, så jeg skal starte med det allerede i morgen var planen! Vi fikk også snudd døren til kjøleskapet, da den var feil vei og det var helt håpløst å komme inni det. Nå er det mye bedre! Vi tok turen hjem til mine foreldre hvor vi fikk oss middag og levert fra oss alt verktøyet som pappa har lånt oss.
Jeg føler at jeg trå går hos dem, har vært en tur hjemom dem nesten hver dag denne uken, men det er ikke alltid så ofte, har bare blitt mye denne uken på grunn av ulike ting som måtte læres og lånes. Men alltid kjekt å komme på besøk til dem!
Ønsker deg en fin søndagskveld, og en god start på uken!

Weekend and I’m sick

Jeg hadde gledet meg til frihelgen, med planer om å få gjort lekser og ikke minst ryddet enda mer i leiligheten. Men jeg ligger strak ut med feber, hodeverk og forkjølelse. Føler at hele helgen er ødelagt. Men det kan være at dagen i morgen blir bedre, i dag tar jeg det bare med ro uten for mye handling. Jeg kjente at allerede i går at jeg brygget på noe, men jeg håpet at det ikke skulle bli mer. Men satser på en bedre søndag! Syke meg

Håper din lørdag er mye bedre enn min!

Finally weekend!

ArbeidskrokenMinNå har jeg endelig gjort meg relativt ferdig med en god del av dagens studieplaner. Jeg skulle sett torsdagsforelesningen i fysikk, men jeg orker ikke. Den skal jeg utsette til i morgen! Jeg var oppe klokken 8 og startet med den obligatoriske innleveringen. Etter en stund fikk jeg en telefon fra broren min, om at noe var gale med den og han kom en tur innom for å hjelpe meg. Det var hyggelig med besøk, til tross for at det ble mye fysikk snakk. Jeg er veldig glad for at han tar seg til til å forklare meg og prøver å få meg til å forstå! Når han gikk fikk jeg ført oppgavene inn og scannet dokumentet før jeg fikk levert det på itslearning. Endelig ferdig! Må jeg bare bestå!Fysikk

Nå har jeg ført inn noen resultater i mikrobiologi laben, og fått sendt avgårde det jeg har skrevet på rapporten til Henriette. Når hun har skrevet sin, får jeg gjøre det hele helt ferdig og levere den. Heldigvis har vi fristen frem til søndag, så enda noen dager igjen.

Jeg har nå plassert meg godt tilrette i sofaen, med teppet godt rullet rundt meg og TV står på i bakgrunnen mens jeg sitter på PCen å skriver dette. Jeg kjenner jeg er trøtt, men samtidig føler jeg for å gjøre noe! Så jeg skulle ønske at jeg hadde fått hobbykroken på plass!

Ha en super fredag!

Time flies

De siste ukene har virkelig flydd forbi. Jeg føler nesten ikke jeg har hatt tid til å slappe av og samle krefter. August måned kan kort oppsummeres som: arbeid, leilighets kjøp, pakking i esker, fadderuke som fadder, oppstart av skole, handling av møbler og pensum, mottak av hus nøkkel, flytting i leilighet og utvask av gammel leilighet. Mens september måned har bestått av skole, innleveringer, forsøk på lab, møblering og innredning i leiligheten, lekser, handling av ting og møbler til leiligheten, bæring og flytting av møbler, kasting av søppel (blir mye papp etter flytting), bursdagsfeiringer og andre sosiale sammenkomster.

Med andre ord, jeg føler tiden har vært knapp og jeg har nedprioritert bloggen! Jeg har i tillegg klart å ødelegge min telefon, som gjør det litt tyngre å blogge, men jeg skal i det minste prøve!

I dag har jeg vært hjemme fra skolen, jeg følte jeg måtte det for å komme à jour med forelesningene i fysikk. Fysikk forelesningene blir streamet, heldigvis, da de krasjer med timeplanen min på tirsdag og onsdag. Derfor brukte jeg morgentimene på å få sett de timene. Nå gjenstår kun torsdagens forelesning, og den skal jeg se i morgen tidlig! Ellers har jeg ryddet litt i leiligheten, fått vasket noe klær, og ordnet litt på badet. På badet begynner det å komme seg nå, mangler bare litt finpuss før vi er fornøyde begge to! Det gjenstår mye i hele leiligheten, men vi tar det gradvis, og det blir daglig litt bedre. Nå har vi bare et berg av papp liggende i leiligheten som jeg skal begynne å kaste allerede i kveld, men det må deles opp i mindre biter før det kan kastes! Badet Jeg har akkurat hatt besøk av kjære Anne! Endelig fant vi en dag som passet for begge to, og endelig fikk jeg vist leiligheten til en av mine venner! Nå sitter jeg i sofaen og nyter en kopp varm kaffe, før jeg skal sette igang med innføringen av den obligatoriske fysikk oppgaven. I morgen er fristen, og jeg har som mål å levere før fristen går ut! SelfieHåper du har en fin torsdag! Vi skrives! 

Plans of September

PlansForSeptemberI dag er dagen hvor vi skal overta vår egen leilighet, vår første selveide leilighet. Og jeg gleder meg masse! Gleder meg til å komme i hus, men nå begynner også flyttingen… Men det hører med, vi får bare få det best mulig til og håper på god hjelp fra familie og venner!

Ha en flott tirsdag, vi skrives!

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén