Livetsbilder

Min verden, mitt liv

Måned: august 2015

Hello sunday

Heisann, nå er ferien til jeg og Reidar over. Vi har vært en fem dagers tur til Sauda, hvor vi fikk besøkt litt av hans og min familie. Det var en veldig fin tur, og vi trengte et lite avbrekk før vi starter på an igjen med skole og jobb. På fredag var jeg sammen med kolleger hvor vi hadde en avslutning for en av dem. Veldig koselig å se dem igjen! I går møtte jeg igjen en del av studievennene mine og ble kjent med noen av de nye studentene som skal starte på til høsten. I morgen starter Fadderfestivalen opp i Stavanger, og jeg skal være fadder. Jeg håper vi får en fin tid sammen med nye og gamle venner! Her kommer noen få bilder fra Sauda turen, håper du liker dem!Tre Spasertur Maldalsvatnet Utsikt sauda Selfie Med sauda elv Bading i elva KjæresterØnsker dere alle sammen en fin søndag, selv om det kanskje er siste ferie dag for mange!

Quote of the month – August

Quote of August

Hectic workday

Heisann, alle sammen! Håper du har hatt en like fin dag som meg.Selfie hjemme Jeg har vært på jobb, og der gikk det i ett bankende skjør, men du så gøy. Alt som skulle bli gjort, ble gjort, og litt ekstra. Travelt? Ja! Gøy? Så absolutt! Sliten? Definitivt! Med andre ord en fin dag på jobb, selv om det tok meg godt over en time å spise en brødskive og ett knekkebrød til frokost! Etter jeg fikk gitt kveldsvakten rapporten, kjørte jeg broren min hjem! Det tror jeg han satt pris på, ettersom regnet datt ned fra himmelen over Stavanger i dag… Reidar informerte om at han skulle til en kompis, så da ble jeg heller værende hos Yngve i noen timer, vi snakket over kaffe og laget oss middag som vi spiste. Det ble noen timer og det var rett og slett veldig hyggelig!


Selfie hjemmeI tillegg fikk jeg hentet posten og det passet bra, ettersom jeg har ventet på ett brev i fra Sparebanken Vest, og det var kommet! Så nå har jeg sjekket at nettbanken virker som den skal, før jeg snart blir kunde hos dem. Mye styr for å få lån, men godt når det kommer i orden! Jeg må bare få siste lønning og slik på plass, før jeg kan gjøre noe mer…

Ellers ønsker jeg alle sammen en fortsatt fin tirsdag, vi skrives!

Couch hunting

Hei mandag! På lørsdag var jeg og Reidar rundt om kring på Forus på let etter en sofa vi ønsket på loftstuen. Vi prøvde, følte, tok bilder for dokumentasjon og slikt, på rundt to dusin ulike sofaer, fordelt på over tre butikker, Skeidar, Møbelringen og tilslutt Bohus. Skeidar sofaSkeidar sofaEt lite lysglimt på turen når vi traff på tanten og onkelen min, da fikk vi en liten pause, før letingen og testingen fortsatte. Møbelringen SofaVi avsluttet runden på Bohus, men begge følte at vi ikke kom til å finne noe. Men når vi nærmet oss slutten av runden av butikken, så fant vi den. Den var perfekt i farge og størrelse, og vi synes den var behagelig å sitte i. Derfor gikk vi derifra med en ny sofa på kjøpet. Den får vi levert noen dager etter vi får flyttet inn i den nye leiligheten, og det er veldig greit! Gleder meg til å innrede vår bolig! Men jeg kan ikke si at jeg gleder meg til hele flyttingen…

Her er et bilde av sofaen vi kjøpte, hva synes du?

 

Bohus Sofa kjøpt


Jeg har nå vært innom en liten tur på jobb og hentet noen tomme esker, slik at jeg kan begynne å pakke vekk noen ting allerede i denne uken! Alt vi kan få gjort før vi får nøklene er bra! Jeg handlet også noen svarte avfalls poser som jeg kan bruke til noen ting og til ting vi kaster!

Ha en fortsatt fin dag!

Family dinner

På fredag var vi på familie middag med min familie. De hadde laget til alt mulig mat, mye utvalg både av poteter, kjøtt og tilbehør. Vi fikk vist dem bilder av leiligheten, gjennom prospektet. Og vi fikk snakket med dem om ulike ting. Jeg og Reidar gleder oss veldig til vi kommer på plass, men vi nyter den tiden vi har nå også, og nå nærmer ferien seg med store skritt! Jeg føler jeg går i drømmeland hele dagene, drømmer om hvordan jeg vil innrede og hvordan vi skal få det i leiligheten, om hvilke møbler vi må handle og hvilke interiør ting jeg ønsker! Men det blir nok bra til slutt, selv om det er en lang prosess til enda!Mye godt tilbehør til grillmiddag Familiemiddag med mye godt grillet kjøtt

Ha en super søndag!

Plans of August

Dette er en måned jeg ser veldig frem til, denne måneden er det mye spennende som skjer! Jeg har en ferieuke denne uken skal kanskje nytes med Reidar og oppladning til det nye skoleåret. Jeg skal i år igjen være fadder for de nye studentene ved biologisk kjemi. Ta dem i mot og gi de en uforglemmelig uke, så det blir en uke med mye underholdning. Jeg får sett igjen alle de flotte klassekameratene mine, gleder meg til et nytt semester med dem, og siste året på bacheloren. Og i tillegg kommer vi til å måtte pakke ned alt vi eier i esker, for 1. september flytter vi til en ny leilighet, vår egen leilighet. Det gledes!

PlansForAugust

Ser du frem til August måned?

Big news

Jeg og Reidar ble tidligere i denne uken eier av en leilighet som ligger på Hillevåg. Vi har skrevet under kontrakt og flytter i starten av September! Det blir veldig spennende og jeg gleder meg veldig masse. Jeg skal selvfølgelig dele bilder, men ikke før vi får flyttet og kommet litt i hus. For å få litt mer bilder av selve prosessen følg gjerne med på min Instagram bruker, cecc91. Bilde av prospektet, egen bolig Eier av egen leilighetSå nå i dag skal vi på møbeljakt, gjerne teste noen sofaer og lignende. Det blir greit å se hva som er på markedet og hva vi ønsker eller ikke ønsker!

Ha en flott dag!

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén