Livetsbilder

Min verden, mitt liv

Måned: juli 2015 (Page 1 of 3)

Blue babycard

Jeg sa tidligere i uken at jeg skulle dele det babykortet som jeg laget, det ble dessverre utsatt til i dag! Her kommer bilder av kortet:

Babykort gutt babykort guttDette kortet er laget til ett vennepar, som fikk en liten gutt i forrige uke. Stempelmotivet har jeg kjøpt på mosdigitalpencil, det var en pakke med flere babymotiv som jeg ikke klarte å la være å handle. Ellers har jeg brukt litt ulike papirer og annet pynt. Jeg ble fornøyd med kortet, men ikke helt med bildene av kortene. De tok jeg i all hastverk, og fikk ikke til lyssettingen…

Håper du likte kortet!

 

Instagram July

Her er et utvalg av de Instagram bildene jeg har best minner fra i løpet av måneden som har gått. Jeg legger ikke ut alle bildene da det kan bli litt mange, men velger ut noen, og hvis du ønsker å se alt, følg meg på cecc91.Bursdagsfeiring av broren minBursdagsfeiring av broren min, men nydelig grillmat og flott selskap.Sommer spassertur med ReidarSommerfølelse i Stavanger, spassertur på Mariero.Vinkveld hos søskenbarnetVinkveld hos søskenbarnet mitt etter jobb, viktig å nyte den tiden vi har sammen med gode folk.
Gladmat festivalen med YngveJeg og Yngve var på gladmat festivalen sammen! Nydelig tur, god mat og koselig kveld.Vi er blitt bolig eiereJeg og Reidar har kjøpt oss leilighet, nå gleder vi oss til å komme på plass i september!

Hva synes du om bildene?

Beautiful monday

Nå har jeg akkurat kommet inn dørene etter kveldsvakt, og jeg må bare si, for en fantastisk dag! Ja, tiltross for at jeg har vært på jobb, jeg føler jeg har gjort litt av vært, og det var utrolig kjekt å være tilbake på arbeidet idag! Ny glød etter tre dager med fri, men som virkelig har føltes som en uke!

En utrolig flott solnedgang i Stavanger i dag, jeg måtte bare knipse bilde, men dessverre viser det bare halvparten av flottheten. Nå skulle jeg bare ønske jeg hadde hatt en liten veranda eller lignende som jeg kunne satt meg ut på, og hygget meg den neste halvtimen-timen. Solnedgang Stavanger

Ønsker alle en god natt, vi skrives!

Good morning

God morgen alle sammen og god mandag! Jeg har allerede vært våken en stund, jeg har sett litt på leiligheter som finnes på markedet, og blir helt stresset bare på tanken av å kjøpe! Men, men, satser på vi finner noe som passer for oss, og som vi kan ha i noen år! Jeg skal på jobb i kveld, men skal straks en liten tur innom posten for å hente en liten pakke, og å handle noe pålegg og mat. Vi har nesten ingenting i hus, så det må jeg få gjort før jeg går på jobb! SelfieI går fikk jeg laget litt kort, og et av dem har jeg planer om å dele med dere allerede i morgen, et babykort, men mer om det i morgen! Men kanskje jeg får laget noe mer før jeg går på jobb, håper! Hobby tid papir kortlaging

Ønsker alle en flott start på uken!

Gladmat

Gladmat festival StavangerGladmat festival StavangerI går var jeg på Gladmat festivalen med min bror. Pappa var snill å kjørte oss ned etter vi hadde delt litt vin hjemme hos familien min. Jeg og broren min fikk snakket og hygget oss i lag, litt søsken tid sammen bare oss to. Med broren min på Gladmat festival StavangerNår vi kom ned til Stavanger sentrum tok vi turen rundt på hele området, og vi fikk smake noen ulike retter. Jeg smakte deriblant på skikkelig sushi for første gang, og jeg likte det! Smakt sushi på Gladmat festival StavangerJeg avsluttet matrunden med belgiske vafler med smeltet sjokolade, før vi traff på søskenbarnet og noen venner av han på Backstage, her ble vi sittende ute en stund før vi turet hjemover.Mye folk på Gladmat festival Stavanger

Ønsker alle sammen en fin lørdag!

Coloring

Hei fredag, jeg har nå sittet å fargelagt noen motiv til ulike kort som jeg har planer om å lage. Å nå skal jeg til å begynne med de kortene. Urolig avslappende å sitte å fargelegge, og holde på med ulike hobbyer. Det er min form for meditasjon. Når jeg holder på med kort, går jeg inn i en egen boble. Jeg blir i grunnen ikke til å snakke med for jeg er så konsentrert med det jeg holder på med. Det å sette sammen ulike farger, motiver og pynt slik at det blir et lite kunstverk, det elsker jeg! Fargelegge ulike motiverI dag skal jeg muligens en liten tur innom broren min før vi tar turen til Gladmat festivalen her i Stavanger for å smake på litt små retter. Satser på en fin dag med fint vær!

Har du vært innom eller har planer om å gå innom gladmaten i år?

Stavanger

I dag har jeg vært en liten tur i Stavanger sentrum, jeg måtte ordne noe i banken som jeg skal overføres til. Det ble litt snakk med dem som jobbet der, og litt papir arbeid for det formelle var gjort. Men det virker som det skal gå greit å bli overført. Selv om jeg ikke akkurat ønsker det selv, må det til for at jeg og Reidar skal få låne sammen. Å da var det greit å bare få det gjort, og ikke utsette det lenger! Jeg var så glad for at det var opphold og fint vær, Stavanger på sitt beste!Breievannet i Stavanger sentrumI kveld har jeg siste kveldsvakt før frihelg, og jeg skal jobbe med en som kom hjem fra ferie nå nylig. Det blir det kjekt å høre hvordan hun har hatt det på tur og se henne igjen.

Vi skrives!

Needle & thread

Hei, en liten ekstra oppdatering i dag!

Jeg var litt effektiv før jobb og fikk sydd inn noen knapper i klærne til Reidar. Han mistet en knapp i en shorts for litt siden, og spurte om jeg kunne feste den. Da tenkte jeg at jeg kunne sy inn knappene i de andre klærne med det sammen. Det gikk fort når jeg først satte meg ned, men initiativet for å sette seg ned med det har ligget langt inne. Men nå er det gjort! klær sydd knapperHa en fortsatt fin dag!

Quiet day

Hei tirsdag. Nå sitter jeg hjemme å ser på Grey’s Anatomy, og er i grunnen klar for å komme meg på jobb. Jeg går nesten alltid å venter når jeg skal på kveldsvakter, det er grunnen til at jeg er mer glad i dagvakter, da blir jeg liksom ferdig med vakten og har kvelden fri. Jeg har jobbet hele helgen, og skal jobbe til og med torsdag. Da har jeg endelig frihelg og jeg ser frem til det.Selfie HjemmeJeg har ikke planer i helgen, men kanskje vi reiser til hytten, eller blir hjemme. Men jeg håper vi får litt fint vær. Dersom vil blir hjemme og være er fint, kanskje det blir en liten tur til Gladmaten. Noe må vi i alle fall gjøre, og jeg gleder meg! Men først er det tre arbeidsvakter som skal gjennomføres. To kveldsvakter og en dagvakt, men så har jeg fri!

Ønsker deg en fin tirsdag! Vi skrives

Visited my grandfather

På onsdag fikk jeg en telefon fra min bror, om jeg ville bli med han å besøke bestefar! Å selvfølgelig ville jeg det, jeg møtte Yngve på Coop Obs, han var så snill å handlet for besten. Jeg hjalp til litt på slutten før jeg ble med Yngve bort til bestefar. Det var godt å se han igjen, og han var så fornøyd over Yngve som handlet for han. Vi satt oss alle ned på terrassen å snakket, det var et så fint vær, og bestefar vet å nyte været når vi har det! bestefar blomster Selfie med solbrillerEtter besøket ble Yngve med hjem til meg for en kopp kaffe og litt sosialt. Tror han synes det er greit å komme på besøk i ny og ne, jeg synes i alle fall at det er kjekt når han kommer innom en liten tur!

Når dette innlegget kommer ut er jeg fortsatt på dagvakt, men jeg håper du har en fin lørdag!

Page 1 of 3

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén