Livetsbilder

Min verden, mitt liv

Måned: september 2014

Instablikk: August14

IMG_20140821_224955Da var det dags for instagram bildene fra august! Her kommer bilder fra slutten av sommerferien og fadderuken ved UiS. En utrolig kjekk opplevelse å være fadder, så for de som ønsker det men er usikre: Det anbefales! Blitt kjent med mange utrolig flotte folk og hatt en fin start på det nye semesteret, fortsatt gøy og spennende!

Følg meg gjerne på: cecc91

Ha en super fredag og en herlig helg!

Instablikk: Juli14

IMG_20140720_124702Instagram bildene fra juli kommer veldig sent, og neste innlegg er instagram bildene fra august, så gled dere til å se hvordan min sommerferie har vært og senere hvordan min skolestart var! Jeg har brukt instagram selv om jeg ikke har vært tilgjengelig på bloggen. Så hvis du vil følge meg og se bildene med en gang er min bruker på instagram: cecc91

Ønsker dere en fantastisk kveld!

Livet som blogger

Da er jeg endelig tilbake etter det som føles som evigheter uten bloggen og dere flotte lesere! Mye av grunnen til at jeg har vært vekke er at jeg har hatt det hektisk, sommerferien gikk utrolig fort, deretter kom det fadderuken hvor jeg var fadder og så startet skolen. Å når skolen startet var det mye å sette seg inn i, men nå føler jeg at jeg begynner å få litt kontroll!2014-07-14 20.13.41

Men jeg tenkte at i denne sammenhengen kunne jeg forklare litt om mitt liv som blogger:

Jeg kan ikke si at jeg alltid elsker å blogge, derfor kommer det ikke innlegg hver dag eller flere ganger om dagen, jeg har til tider pauser. Dessverre er disse pausene litt for lange noen ganger. Jeg blogger når jeg ønsker eller vil og ikke minst har noe å blogge om. For hvis jeg ikke har lyst, vet jeg med meg selv at innleggene ikke blir noe særlig bra, og det ønsker jeg ikke.

I en hektisk hverdag med mye skolearbeid og annet kjekt, er det ikke alltid tid nok til å sette meg ned for å skrive et innlegg. Jeg er ikke særlig flink til å planlegge innleggene på forhånd. Hvis jeg gjør det, glemmer jeg å ta bilder. Noe som resulterer i et innlegg uten bilder, noe jeg ikke ønsker. Selv om det ikke alltid trenger å være bilder på innleggene, liker jeg det best. Jeg synes det gir en fin helhet.

Jeg kom over en blogg som skrev om dette, Hvordan bli en glad blogger, du finner hennes innlegg her. Jeg synes det var så passende, jeg fikk litt inspirasjon til å fortsette. Det er litt godt å vite at de fleste bloggerne har dager hvor de ikke ønsker å blogge, dager hvor tiden eller lysten ikke strekker til, en slik periode har jeg hatt nå. Jeg har utsatt innlegg flere dager på rad, jeg har ikke en gang orket å logge meg inn.

Min filosofi på dette er at jeg blogger bare når jeg vil, har noe på hjertet som jeg ønsker å dele med dere. Så håper jeg at dere kan være forståelse for dette!

Ønsker alle sammen en fantastisk dag!

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén