Livetsbilder

Min verden, mitt liv

Måned: juli 2014 (Page 1 of 2)

Lite tilbakeblikk

Er hvis en stund siden sist blogg innlegg, men her kommer et innlegg med mobilbildene jeg tok på Stuvik. Det kommer et samle innlegg for hele reisen vi hadde i sommer, men jeg må få lagt bildene inn på dataen. Håper du har hatt, har eller kommer til å få en fin sommerferie. Vi hadde det i hvert fall fantastisk inne på hytten. Vi var der fra mandag til torsdag. Vi badet, solte oss, fisket, spiste masse god mat i sosialt lag. Utrolig herlig avslutning på bilferien.2014-07-21 21.32.01 2014-07-22 11.58.18

Nå er jeg tilbake på jobb, og nyter det også! Dagene flyr, været er fint og jeg har det ganske kjekt!

Sauda

Ferien i Sauda nærmer seg slutten, for i morgen går turen til Stuvik, slekts hytten. Gleder meg veldig masse til å komme inn der igjen, nå er det en stund siden sist jeg var inne.

image

I Sauda har vi vært på besøk til noen i Reidars familie, spilt golf, vi har vært i Vanvik på fiskekonkurranse og vi har gått turer med Mira. I dag tok vi turen til elven her i Sauda, og badet litt med Mira også. Det var iskaldt, men friskt og godt.

image

image

I morgen før vi kjører til hytten, skal vi innom en butikk å handle litt mat og diverse til turen.

Ønsker dere en fortsatt fin sommer, nyt solen, livet og folket <3

Videre ferie

Nå sitter vi i Sauda, så vi er tilbake i Norge. Det ble mye kjøring idag, men godt å komme til hjemlandet også!

image

Etter forrige innlegg har vi vært i Göteborg to ganger, tirsdag fant vi ikke ledig rom på hotell, vi letet i noen timer før vi kjørte ut fra byen, fortsatt på let. Vi kom frem til Gekås, men da var alt hoteller stengt. Det endte med en natt i bilen.

image

image

image

Var innom Ullared, før vi tok turen tilbake til Göteborg, men nå med reservert hotell. Koste oss i byen hele dagen og fikk en god natts søvn i varm og myk seng!

image

Ha en fin helg!

Sommerferie

Etter å ha ryddet og styrt på litt i leiligheten hentet vi det nye speilreflekskameraet og fikk ladet det mens vi pakket og gjorde oss klare til reise.

Vi hadde bestemt oss for å ta en kjøretur, vi kjørte til Kristiansand og la oss inn på ett hotell i byen. Det var godt å komme frem, i grunnen en lang dag i bilen.

image

Vi tok kameraet med oss på en liten spasertur tur for å teste det. Vi knipset litt bilder og koste oss i hverandres selskap. Vi avsluttet kvelden med pizza fra Herlig Land. Utrolig godt for begge var sultne.

image

image

En fin start på ferien!
Ønsker alle sammen en fin sommer!

Bursdagsfeiring

Hei, titter innom for å si hei og fortelle hva jeg gjorde på søndagen. Søskenbarnet og konen sin jentunge hadde bursdag og jeg var invitert! Det var så koselig, vi sang bursdagssang og koste oss med skjønneste Mathilde! En herlig liten prinsesse!

image

image

image

image

Nå sitter jeg i Kristiansand med min kjærr, nå har ferien startet! Mer om det i morgen!
Vi skrives.

Mildt sagt; lenge siden sist

Etter jeg var ferdig med dag vakten på torsdag, hadde jeg avtale med Dzenita. Jeg spaserte ned til sentrum og gikk langs Breiavatnet i et fantastisk vær. Møtte henne halv tre ved domkirken. Vi gikk rett tilbake til gamle trakter, praten gikk i ett. Sist vi var sammen var julebordet med jobben, og vi hadde en vakt sammen i juletiden. Altså, det var mye å snakke om!

Breiavannet2014-07-10 14.22.38

Vi satt oss ute på Sjokoladepikene. Her hadde vi en kaffe hver og litt vann. Som alle vet er det viktig å drikke mye vann, spesielt nå som solen står på! Vi pratet i nærmere halvannen time før vi spaserte litt rundt i sentrum å shoppet. Det var så utrolig koselig å se hun igjen, og utrolig kjekt å høre hvordan det gikk med hun, og hennes utvalgte! Vet ikke hvorfor vi har hatt så liten kontakt, men begge har vel vært travelt opptatt på hver sin kant, nå må vi bare bli flinkere; så det ikke går et nytt halvt år til neste gang!

2014-07-10 14.38.47KosØnsker alle fine lesere en fortsatt fin sommer, om du har ferie eller ikke – nyt solen og gjør dagen til din egen og gjør den fin!

 

 

Sykdom = kjedelig

På tirsdag lå jeg syk med migreneanfall,  det er mange år siden jeg har hatt det så kraftig, har de siste gangene klart å stoppe det… Men ikke da, jeg kunne ikke gå på jobb, og lå stort sett i sengen til neste natt. Kjempe kjedelig og jeg var utrolig lei. Det passer liksom aldri å bli syk, men det var ikke noe jeg kunne gjøre med det…

image

Onsdag derimot var en fin dag, jeg var på jobb og koste meg der, hjemme og hos Anne. En fin kveld og godt å være tilbake på jobb! Nå må jeg bare holde meg frisk resten av året.

Ønsker dere fine lesere en fin dag, nyt det flotte været! Det skal i hvertfall jeg gjøre etter jobb!

Bryllupskort

Her kommer bilder av det andre bryllupskortet som jeg har laget for salg. Her finner du det andre kortet som jeg har laget for salg. Det kommer flere kort, for andre kategorier, som baby, konfirmasjon og bursdag. Men for nå, er det kun disse to jeg har laget og har liggende! Det er greit å ha kort liggende når noen spør om jeg har kort, for hvis jeg ikke har tid, kan jeg fortsatt gi kort!

Her ser du kortet:

12345

Untitled-1

 

Hva synes du om dette kortet?

Ønsker at dere får en fantastisk start på uken, nyt den og gjør den til din, perfekte uke!

Bursdags kort til min kjære bror

God morgen flotte lesere, ønsker dere en fin start på søndagen.

Torsdag hadde jeg fri fra jobb, og da nyttet jeg tiden til å lage bursdags kort til min lillebror. Han hadde bursdag på fredag, og fikk kortet av meg på lørdag. Delte dette med dere nå i dag, da han har fått kortet.

Det var en ny type brette kort, kortet er et «never-ending-card». Et veldig spesielt kort, men veldig kjekt å teste ut å lagre. Det som er spesielt med dette kortet er at det er fire kort i samme kort, du åpner det flere ganger, og for hver gang kommer det et nytt ark. Å etter noen blad kommer du tilbake til første side. Vanskelig å forklare, men hvis du er interessert kan du se en liten video av et slikt kort her.

Her er kortets fire sider:

BursdagskortYngveHva synes du om kortet?

 

Kilden med Anne

Sent på torsdagskveld avtalte jeg å treffe Anne på Kilden kjøpesenter før jobb i går. Vi møttes rundt 12, og gikk å surret rundt på senteret i en times tid før vi satt oss ned for å spise litt mat. Det var kjempe koselig å se henne og jeg var glad for at jeg sendte hun melding og vi fikk funnet på noe sammen igjen! Alltid like koselig. Dessverre kunne jeg kun se hun i ca to timer da jeg skulle på aftenvakt, men likevel, det var i hvert fall to kjekke timer!

KildenØnsker dere alle lesere en fin lørdag. Nå er jeg ferdig med aftenvakt, og skal rydde og vaske litt hjemme, slappe av og kose meg før jeg tar turen hjem til mamma, pappa og broremann. Sistnevnte skal få kort og gave av meg og vi skal alle kose oss med biff og rødvin. Gleder meg!

 

Page 1 of 2

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén