Livetsbilder

Min verden, mitt liv

Måned: mai 2014 (Page 1 of 2)

Bursdagsantrekk

MeiiPå bursdagen min var jeg kledd i en smaragdgrønn kjole fra Tom Taylor, som jeg kjøpte når jeg var i Krakow med slekten. Følte meg ganske så fin i den kjolen, det er vel andre gang jeg bruker den. Det som er kjekt med den er at den er fin, men også hverdagslig. Jeg hadde på meg hvite tøy ballerina sko, det hele var så sommerlig.

Meg

Hvor herlig er det ikke å kunne gå med kjole ute, uten å fryse, og ikke trenge en jakke engang! Jeg synes i alle fall det er kjempe godt! Ikke så ofte vi får gå slikt i Stavanger, men nå har vi vært heldige og hatt ganske så fint vær den siste tiden, krysser bare fingrene for at sommeren blir like fin om ikke enda bedre.

DSC_3446

Hva synes du om antrekket?

Fikk dessverre ikke tak i ny mobil til meg, de hadde den ikke inn på lageret i fargen jeg ønsker… Får prøve igjen senere, men tror det får bli etter eksamen!

Årets fineste dag

I går hadde jeg bursdag, fylte 23 år. Dagen feiret jeg sammen med min kjære, og siden det var helligdag fikk jeg hele dagen sammen med han. Jeg kunne ikke fått en finere feiring. Jeg var tidlig oppe, fikk tatt en liten treningsøkt og dusjet før vi kjørte avgårde til Brustadbua for å kjøpe frokost. Det smakte veldig godt, og siden solen skinte fikk jeg nyte ned i solkroken på terrassen. Så herlig start på dagen skal en se lenge etter!

Frokost

Jeg satt å nøt solen en stund, med en kopp kaffe og bare stillheten som fulgte med. Det var så avslappende, jeg tenkte ikke på eksamen ett sekund!

Terrassen I tolv tiden kjørte jeg og Reidar til Solastranden. Vi hadde med oss håndkle vi kunne sitte på og handlet noe godt å drikke på veien. Vi satt på stranden ganske lenge, og nøt det fine været. Så på alle som sprang og lekte, de som surfet og badet. Jeg prøvde meg på litt vassing i sjøen, men du, det var kaldt! Jeg knipset mange bilder fra stranden, var så kjekt og så koselig å dele dagen med Reidar!

Solastranden1SolastrandenStrandkanten

Etterpå kjørte vi rundt en liten stund, før vi kjørte til Sandnes, der gikk vi på en restaurant kalt: Peking Cuisine, kinesisk, etter mitt valg selvfølgelig. Jeg kjøpte meg stekt ris med vårrull, og det smakte himmelsk. Jeg fikk et glass rødvin til maten og koste meg veldig! Å utrolig bra service, og liten ventetid før vi fikk maten. Vi hadde så vidt bestilt og venta vel 2-3 minutter før maten ble servert! Utrolig, men sant! Her kan jeg godt ta turen igjen!

Restaurant

Etter dette kjørte vi hjem til broren min en liten tur. Han var alene hjemme, da foreldrene mine har reist avgårde til hytten sammen med store deler av slekten. Her tok jeg meg en kopp kaffe og vi satt å snakket litt. Jeg fikk gaven og kort fra foreldrene og han, nå kan jeg kjøpe meg to ting jeg ønsker, må bare vente til det kommer tilbud på den ene av dem! Gleder meg!

Av Reidar fikk jeg selvfølgelig også en gave, og kort. Elsker å få kort! Det betyr så mye at han tar seg tid til å skrive i kortene, og jeg har tatt godt vare på hvert enkelt jeg har fått av han. Selv om jeg egentlig maser ganske mye for å få dem da, hehe! I dag skal jeg kjøpe ny mobil telefon, det var gaven fra han, et godt mellomlegg for å kjøpe ny telefon siden den jeg kjøpte i desember er kaputt! Gleder meg masse til det!

Oss2

Reidar, tusen takk for en fantastisk dag! Og til alle som gratulerte meg på dagen, hjertelig takk, det betyr mye<3

Spasertur med min kjære

Jeg vil bare ønske dere en fin torsdag. Noen har lang helg, andre er på jobb, noen bare nyter fri dagen og jeg har bursdag og koser meg med min kjære! En fin torsdag, selv om jeg er i eksamensperioden og virkelig bør lese og jobbe med det!

Natur

På tirsdagskveld gikk jeg og Reidar oss en liten spasertur rundt på Hillevåg og Eikeberg, vi gikk en plass vi aldri har gått før, men kjekt å utforske. Turen ble litt lengre enn planlagt, da vi ikke fant en vei tilbake. Vi gikk oss aldri vill, men fant bare ikke riktig sti, men det var herlig å bevege seg litt, og koselig å gå tur med min kjære.

IMG_6301

Ha en strålende torsdag og nyt den!

Fra skittent til rent

DSC_3393I går tok jeg endelig motet til meg, og hentet en bøtte med såpe og vann, og fikk vasket over terrasse stolene og bordet. Dette trengtes, vannet og kluten ble veldig skitten, men det var selvfølgelig planen og grunnen til jeg vasket i første omgang. Jeg vet ikke om dere ser forskjell, men det var en ganske merkbar endring når jeg var ferdig.

Her ser dere før jeg vasket:

SkittentHer er etter jeg vasket:

RentNå kan vi endelig bruke terrassen, og jeg har allerede spist både frokost, lunsj og middag ute! Fantastisk å nyte det fine været og kose seg ute. Jeg er veldig glad for denne terrassen, det å kunne bruke terrassen akkurat som jeg ønsker er helt fantastisk! Veldig kjekt.

Har du en uteplass du kan bruke i fin været?

 

 

Sommersol

2014-05-27 12.55.06

For et herlig vær vi har her i Stavanger, skikkelig sommerfølelse når jeg går ut! Jeg satt meg ut litt for å få en liten pause fra lesingen, og det var så godt og varmt Jeg begynner å bli lei av å jobbe mot eksamen, men jeg må bare holde motet oppe, nå er det en uke til jeg er ferdig! Altså ikke så lenge igjen med øving! Ser frem til å få den overstått!

Untitled-22014-05-27 12.54.46

Måtte det flotte været bare holde til over eksamenen slik at jeg skikkelig får nyte det fine været, og helst fortsette langt ut i 2014! Liker at vi har et så flott vær, får alt til å bli positivt. I dag nyttet jeg anledningen til å vaske vinduene ute på terrassen, og nå skal jeg straks vaske møblene og kanskje litt på gulvet der ute. Etter en hard vinter kan vi vel si at det trengs!

Untitled-3

Håper du har en fin tirsdag! Nyt den og det flotte været!

Dagene flyr

Jeg synes tiden går så utrolig fort, tenk at jeg snart er ferdig med ett helt år på Biologisk kjemi. Jeg kan ikke tro det, dette året har sust forbi på ett blunk, men det er et år jeg aldri ville vært uten. Jeg har truffet noen helt fantastiske mennesker på dette skoleåret, og måtte vi bare fortsette i samme klasse til høsten, og holde kontakten!2014-05-23 18.17.28

Jeg har arbeids helg denne helgen, så jeg var på jobb i går kveld, og i dag tidlig. Jeg har vært så trøtt i dag siden jeg ikke fikk sovet så mye i natt, men nå har jeg satt med ned med kjemien, og håper på å komme litt lenger! Jeg gleder meg til å få det overstått, men akkurat nå føler jeg ikke den komme til å gå bra! Men øve, pugge, lese og regne, så kanskje jeg klarer den også!

Jeg har siste eksamen 3. juni, og etter det har jeg fullført andre semester og første året ved UiS, og da har jeg ferie fra skole arbeid og lekser. Jeg har likevel arbeids helger, men fri i ukedagene! Jeg skal da endelig ta meg tid til å teste ut symaskinen, det er noe jeg ser frem til! Den har dessverre stått i esken siden jul, jeg har bare tatt den ut for å se på den og lese bruksanvisningen!

På torsdag har jeg bursdag, og blir hele 23 år. Synes nesten jeg begynner å ta på årene, men men kjekt likevel! Jeg har ikke laget noen store planer, men satser på å finne på noe med venner etter eksamensperioden. Det er alltid så kjedelig med bursdag i mai, alle er opptatt, inkludert med selv med skolearbeid til halsen!

Håper du har en fin lørdagskveld! Kos deg masse med kjente og kjære, klem!

Mye nytt til hobbyen

I går kveld etter at jeg var ferdig med lesing i kjemi tok jeg en tur bort til Kontant Engros. Jeg så de hadde posesalg, altså full opp en pose med tilbudsvarer for 200 kr. Et tilbud jeg ikke kunne gå glipp av, jeg kjøpte masse ark, og utstyr til scrapbooking, men også litt til baking, gleder meg til å teste alt sammen! Dette er noe av det jeg kom hjem med:

ark Hobby Kjøkken Utstyr

Etter jeg hadde vært der måtte jeg ta turen til mamma og vise hva jeg hadde fått, viste jeg ville få en helt annen respons enn om jeg fikk av min kjære. Det var koselig å være på besøk, og hun var imponert over alt jeg fikk for 200 kr, og det var jeg og! Jeg ble der i rundt en times tid, koste meg med kaffe og koselig selskap, før jeg tok turen hjem.

Håper du har en fin tirsdag!

Studentlivet

Sist uke var ganske hektisk med to eksamener, så når jeg var ferdig med begge tok jeg meg fri fra all lesing! Dette gjorde jeg for at jeg ikke skulle bli helt utslitt og umotivert. Nå er jeg tilbake, og sitter å jobber med «Generell kjemi», siste faget dette semesteret. Å når jeg har hatt den eksamenen har jeg fullført hele første året! Kan ikke si annet enn at jeg gleder meg, men det har vært et fantastisk kjekt skoleår! Må alle de andre være like kjekke!

Studentlivet

Selvfølgelig har jeg klassen å takk for det kjekke året, en kjekk gjeng alle sammen, og vi har funnet på ting uten om skolen og det har vært kjekt! Måtte ikke flere slutte studiet, men fortsette til vi er helt ferdige!

Håper du har en fin start på den nye uken!

Bestillingskort

For en liten stund tilbake siden fikk jeg en forespørsel fra min tante om å lage et bryllupskort til hun, hun ønsket et i fargene rød, beige og gull. Så da brukte jeg de fargene! Jeg er ikke så flink til å bruke gull, men jeg tror jeg fikk det til! Jeg fikk litt hjelp av mamma, til å finne ulike gull ark, bånd, pynt og ikke minst ringer! Jeg må hvis gå til investering til dette, men det får bli en senere tid!

Motivet jeg brukte har jeg brukt en gang før, her finner du dette kortet. Det er et annet bestillings kort til en kollega i blå farger. Jeg synes det er kjempe kjekt å lage bryllupskort, og jeg har planer om å lage noen som jeg har liggende, både bryllups, baby og konfirmasjons kort. Greit å kunne lage kort på forhånd, slik at hvis noen ønsker, slepper jeg å stresse!

Her er noen bilder av det ferdige kortet:KortKort1

Kortet er et enkelt accordion card, pyntet med sløyfe, blomst, hjerter, ringer og perler. Jeg synes det ferdige resultatet ble ganske bra, men fortell meg gjerne hva du synes?! Jeg fikk laget kortet ferdig på torsdag etter eksamen og tannlegetimen. Inni har jeg et fint lite dikt, og på baksiden har jeg selvfølgelig stempelet mitt. Jeg er blitt kjempe glade i de stemplene, og de kommer godt til nytte!

Ha en fin søndag, og håper din 17. mai var fin!

Lang torsdag

2014-05-15 07.27.35-1Det ble en litt morsom start på dagen, jeg traff på faren til en jeg gikk i klassen med. Jeg trengte hjelp til å finne frem til hvor jeg skulle ha eksamen, og han viste veien. Jeg kjente ikke han igjen, men han kjente meg! Koselig, men overraskende. Eksamen gikk veldig fort, jeg håper bare den gikk bra! Jeg var ferdig på en halvtime, men så igjennom eksamenssvarene mine, og gikk i 10-tiden.


Jeg kjørte direkte til jobben, ikke fordi jeg hadde vakt, men ville snakke litt med kollegaene mine og mamma. Etterpå spaserte jeg ned til tannlegekontoret. Jeg har prøvd hele uken å få tak i dem, uten hell! Jeg fikk hastetime samme dag, bare litt over to timer sener. Det viste seg at jeg hadde feil nummer, men nå har jeg lagret det riktige!

2014-05-15 13.46.23Når jeg kom hjem fikk jeg kost meg litt med kort, jeg begynte på et bestillings kort på tirsdag, og hadde som mål å få det ferdig i går. Jeg rakk ikke alt før det var tid å gå til tannlegen! Jeg var der rundt kvart på 1, og ble tatt inn med det samme. Timen gikk fort, med mye bedøvelse og ubehagelige lyder. Men jeg er glad at jeg kjenner tannlegen min, hun får meg til å slappe litt av, noe som ikke er lett, med tanke på angst! Etter timen gikk jeg direkte til jobben igjen, og snakket litt med mamma, måtte ha en klem for å roe ned nervene litt. Når jeg kom hjem satt jeg meg til i sofaen og så på One Tree Hill. Elsker den serien, så søt! Jeg ble sittende noen timer, før jeg orket å fortsette med kortet, og jeg ble ferdige med det! Herlig! Sendte et bilde til tante, og hun var fornøyd og da er jeg fornøyd!

Kjørte til apoteket å kjøpte noe munnskyldevæske som tannlegen anbefalte for å holde munnen ren for bakterier. Har virkelig ikke lyst på infeksjon eller noe slikt, vondt nok så det er. Så for å lindre smerter går jeg på ibux og paracet, men bare nå i starten, satser på at det ordner seg snart!

Håper du hadde en bedre torsdag enn meg, og har en fin helg og ikke minst en strålende 17. mai!

Page 1 of 2

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén