Livetsbilder

Min verden, mitt liv

Måned: februar 2014 (Page 1 of 2)

Hverdagskos

Jeg synes det er så viktig med det lille ekstra i hverdagen. Jeg har sikkert sagt det før, og nå som jeg sitter hjemme å studerer i dag, har jeg tent litt lys. Synes det er så fint med levende lys.2014-02-28 09.46.09

Jeg har fått lest ferdig et kapittel i anatomi og fysiologi, og nå sitter jeg med statistikk bøkene i fanget. Har noen oppgaver fra forrige uke jeg skal gjøre, i tillegg skal jeg prøve meg på lærerens prøveeksamen! Håper det går fint!2014-02-28 09.46.50

I ettermiddag skal jeg på jobb, så før den tid, håper jeg at jeg får lagt opp 199 masker på det nye strikketøyet mitt. Jeg skal lage meg et nytt skjerf, et spiralsjef! Jeg håper at det blir et fint resultat! Satser på å legge ut bilder av prosjektet noe senere!

Ha en super dag!

Harbour Cafè

2014-02-24 12.26.54På mandag fikk jeg vært med søteste Anne, etterlengtet. Vi hadde planer om å gå på Cafè og kose oss sammen noen timer! Å som vi pleier endte vi på Harbour Cafè! Vi har en ting for den plassen, er liksom blitt vår plass. Vi bestilte begge en Club Sandwich, og atter en gang falt den i smak.

Jeg har prøvd den andre plasser, men de er liksom best på denne plassen, skikkelig kylling og mye godt fyll. Jeg spiste meg i grunnen litt for mett, men det var utrolig godt!2014-02-24 18.20.42

Det var så lenge siden jeg hadde sett Anne, og i grunnen kjempe godt å være med henne igjen! Jeg liker ikke at det blir så lang tid mellom hver gang! Men heldigvis blir det noen ganger i løpet av årene! Måtte det bare blir mer og ikke mindre! Hun er helt fantastisk, flink til å lytte og komme med råd og hun får meg alltid til å le!

2014-02-24 14.38.16

Ha en fin onsdag, nyt den og vinterferien hvis du har!

Stavangers væromslag

Det er så herlig med Stavanger, vi vet aldri hva været vil bringe. Når du står opp kan det være den nydelige, klare soloppgangen.

Og noen timer senere; vind, snø og kulde.

Det er litt skjerm med dette, og man må alltid ha klær som dekker flere «sesonger». Som når jeg går til skolen, har jeg alltid med meg regnbukse i sekken, slik at hvis det regner eller snør når jeg skal hjem, er jeg fortsatt tørr når jeg kommer inn døren!

Ønsker deg en fin tirsdag!

Pizzasnurrer

På torsdag satt jeg i hele fire timer på skolen å drømte om hjemmelaget pizzasnurrer. Så når jeg kom hjem, fant jeg frem alt jeg trengte av ingrediensene, og satt i gang med å lage deigen. Det tok sin tid, men det var verdt strevet! Jeg ble superfornøyd, ok, jeg kunne hatt litt mer fyll, siden det ble litt mye deig! Men det lærte jeg av, så til en annen gang: Doble fyll mengden!

2014-02-20 15.52.50

Oppskriften jeg brukte fant jeg på klikk.no, her har du linken. Jeg måtte gjøre små forandringer, da jeg ikke hadde nok hvetemel, derfor ble de bakt med hvetemel og grovmel. Det gjort heldigvis ingen ting, og så ble de litt sunnere! 2014-02-20 16.14.31

Ha en herlig start på uken!

Student

2014-02-19 08.06.04

Jeg merker at som student nå, fremfor når jeg gikk på reiselivs ledelse, er mye vanskeligere. Jeg tror det er en blanding av at fagene er vanskeligere, men også at jeg bruker mye mer tid på skolearbeid. Jeg setter meg ned leser det vi skal og jobber virkelig masse med pensum for jeg synes det er gøy og interessant.

2014-02-19 09.06.42For at selve noteringen skal være kjekkere, og ikke minst å bruke notatene litt senere. Litt farge i notatene er viktige for meg, jeg synes det er kjekt med litt fargekoding!

Har du en spesiell teknikk du bruker?

Ha en super helg!

 

Lesekos

Jeg har alltid fått dårlig samvittighet når jeg har satt meg ned med en god bok, som jeg har lyst å lese, når jeg går på skolen. Derfor blir lesingen ofte lagt til sommerferien, da jeg ikke har lyst å gjøre det i semestrene på universitetet. Men nå fant jeg ut at jeg trengte et avbrekk!2014-02-08 13.25.49

Når jeg var på arbeid for en stund tilbake siden, lånte jeg to bøker, og jeg har allerede kommet et godt stykke på vei i den ene boken, virkelig en sterk bok. Den får mange følelser til å piple hos meg, så om du vil lese en enkel bok, så kan jeg anbefale denne; «Over de hundre fjell» av Reyna Grande.2014-02-08 13.25.43

Den andre boken jeg har lånt heter «Borte for alltid» fra Harland Coben, og den skal jeg lese etterpå, gleder meg til å begynne, selv om det sikkert blir en stund til jeg åpner denne!

Har du en bok du vil anbefale?

Håndlaget kort til kjæresten

Valentinsdagen trodde jeg ikke kom til å bli feiret noe mer enn hva jeg hadde planer om. Jeg handlet inn til pannekaker og bacon, i tillegg sjokoladehjerter som er fantastiske på pannekakene. Dessverre fikk jeg ikke pannekakestekingen til, så Reidar tok over etter han hadde kommet hjem fra jobb, med de flotteste rosene du kan tenke deg!

Av meg fikk han et hjemmelaget kort, jeg laget det i rene farger, rød, hvit og gull, og jeg ble veldig fornøyd med det:

2014-02-14 19.33.18

Hva synes du?

Å oppi konvolutten laget jeg hjerte konfetti. Ulike farger på mange små søte hjerter, og det lo han av, da de lå over hele kortet og nesten falt ut over gulvet!

Min valentin

Når min kjære kom hjem fra jobb på fredag, hadde han vært innom en blomster foretning og handlet nydelige roser til meg! Han er så søt, selv om jeg hadde ventet lenge på han, hadde jeg ikke forventet noe, men selvfølgelig jeg ble kjempe glad!

2014-02-14 19.10.21 2014-02-14 19.27.23

Røde roser er min favoritt, og jeg fikk raskt kuttet dem og satt dem i vase, å hvor mye det gjorde for humøret mitt!

Fikk du noe til Valentin?

Morgengry og skumringstid

Helt siden slutten av januar, har skoledagene blitt veldig lange. Vi startet med laboratorie undervisning i kjemien, og da gikk tirsdagskvelden til det, og rapportskriving kom i tillegg til alt det andre.

Tirsdagene begynner vi nå kl 08:15, og er ikke ferdige før rundt 18:00, det er mange timer på skolen, nesten ti timer, heldigvis ikke undervisning hele dagen! Jeg håper at det vil føles bedre etter hvert som tiden blir lysere ute.
Her er to bilder, tatt samme dag og nesten samme sted; 3 min fra UiS:

Gleder meg til lysere og varmere tider, altså jeg gleder meg til sommeren!

Time for time

På mandag forrige uke prøvde jeg meg på en ny ide. Jeg tok et nytt bilde hver time fra jeg sto opp til jeg la meg! På denne måten får dere være med meg en hel dag, selv om det kun er i bilder og tekst. Jeg synes det var en litt spesiell måte å lage innlegg, men litt kjekt også!

Her kommer min mandag for en uke siden:

Hva synes du om innlegget?

Page 1 of 2

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén