Livetsbilder

Min verden, mitt liv

Måned: januar 2014 (Page 1 of 2)

Niste…

… matpakke, skolemat, skolelunsj, er mange ord av samme betydning. Mat i skoletiden. Noen handler maten i kantinen, noen får maten servert, noen smører den selv, og jeg prøver å gjøre det sistnevnte hver dag!2014-01-27 16.34.55

Det er grunnen til at jeg alltid er på jakt etter nye ideer, til hva jeg kan fylle i min matboks, de eneste kriteriene er at det smaker godt og er sunt. Frida i klassen hadde med seg noe som så utrolig godt ut, muffins. Eller det vil si havregrynsmuffins med blåbær. Jeg fikk oppskriften av henne og i kveld har jeg endelig prøvd meg på å lage dem!2014-01-27 16.34.47

Å vet du hva? Det ble stor suksess, sånn at jeg måtte lage to brett, for Reidar likte dem han også! Å det beste med alt er at det tok ikke lengre enn et kvarters tid å lage dem, og det eneste de inneholder er blåbær, havregryn og egg! Anbefales om du er på jakt etter en enkel og god oppskrift på noe sunt!

Har du et forslag om nistemat som metter, er sunn og god? Kom gjerne med forslag!

Spesiell time

 

HodeskalleFavoritt faget mitt er Anatomi og fysiologi, det er veldig interessant og viktig fag. Jeg har alltid vært litt fasinert av kroppens oppbygning, skjelett, organer, muskler og nerver. Alt er så omfattende og jeg følger godt med i timene.Fot Det hjelper nok at læreren gjør timene veldig kjekke for oss elever, nå på torsdag hadde han med skjelett deler, noen ekte noen i plastikk. Slik at vi kunne se, ta og føle hvordan beinene våre egentlig ser ut! Dette synes jeg var helt utrolig spennende, jeg ble litt overrasket. Mange av kropps beinene var utrolig mye lettere enn jeg hadde trodd det skulle være! Ryggvirvel

Håper dere ikke synes det er gale at jeg legger ut noen bilder, jeg ble bare litt fasinert! Ha en super lørdag!

Endelig frihelg!

Idag1

Tenk! Nå har jeg jobbet to helger på rad, og da blir det ekstra herlig med frihelg denne helgen. Det gir en god mulighet å få lese litt ekstra skolepensum, ta igjen litt tapt søvn og kose meg hjemme med min kjære, kanskje jeg til og med kan ta en tur å besøke mamma og pappa!Idag2

Forelesningen på idag ble avlyst, og jeg brukte tiden på skolen, hvor jeg leste litt i lesesalen og jobbet med den obligatoriske statistikk innleveringen. Jeg, Amalie, Tina og Frida satt på skolen og jobbet med innleveringen, jeg er fortsatt ikke helt ferdig, men jeg er på god vei!Idag3

Håper du får en fin helg!

Gave til meg selv

Etter jeg kjøpte meg ny telefon i desember, har jeg lenge tenkt på at jeg burde få tak i ett deksel til den. Jeg vil selvfølgelig ikke at telefonen skal bli ødelagt så veldig tidlig, jeg vil ha den lenge!

Så i dag når jeg kom hjem fra skolen, så jeg oppi postkassen, og der fant jeg en liten pakke, og der var dekselet kommet!

Deksel

Jeg ble veldig fornøyd, så nå kan jeg ha med telefonen, uten å bekymre meg for skader! Det som i tillegg var greit med dette dekselet, var at det er som en liten lommebok i tillegg, da kan jeg ha det jeg trenger for skolen med kun i dekselet! Det er en helt genial oppfinnelse!

Bruker du deksel på din telefon, hvilken type bruker du?

Studiet og studielivet

Tenk, nå har jeg fullført første semester på bachloren min! Bestått, og jeg er veldig fornøyd med innsatsen. Jeg merker at dette er et mye hardere studie, enn når jeg gikk på reiselivsledelse…

På reiseliv gjord jeg ikke like mye som jeg gjør nå, jeg hadde ikke den samme interessen og gleden av studiet. Nå synes jeg det er interessant å sette seg ned å lese pensumet. Så i løpet av semesteret kommer jeg meg igjennom pensummet, gjerne to ganger. Jeg får gjort alt av oppgaver, innleveringer og slikt som man må!

I motsettning til forrige semester, virker dette enda bedre. Hovedgrunnen til det, er at klassen er mer samlet, tidligere ble vi splittet i matten etter vanskelighetsgrad. Så skal vi ha labøvelser dette semesteret, det gleder jeg meg veldig til å begynne med! Det blir så spennende!

Siden skolestart har jeg vært så sprek å spasert hver dag til skolen, og det er mildt sakt en kald arfære, men så utrolig god måte å våkne før skolen! Elsker det! Så jeg skal prøve å fortsette i samme stil videre!

Nå har jeg akkurat lagt fra meg anatomiboken, jeg har fått lest litt ekstra der, i tillegg lest ferdig kapittel 3 i statestikken! Så nå var det slutt for i dag! I morgen skal jeg på skolen, og jeg kommer sikkert til å sitte litt etterpå for å jobbe, før det bærer på aftenvakt!

Kald dag

Da jeg sto opp i går, var det kommet et lite lag med snø på bakken. Så jeg kledde på meg ull og yttertøy før jeg tok turen bort til skolen, ville ikke fryse. Vel fremme på skolen, gikk timene fort, og etter forelesningen satt jeg og noen til å jobbet på biblioteket!

Jeg gikk etter en times tid, da jeg var ferdig med matteoppgavene vi hadde fått. På vei hjem, ble jeg stoppet av en journalist fra NRK, som ville snakke i noen minutter om det passet meg.

Jeg husker ikke alle spørsmålene, men her er noen av dem:

  • Hva tenker du om en ekstra dag i uken?
  • Hva ville du kalt en dag nummer 8?
  • Hvordan skulle du brukt den ekstra dagen?
  • Tror du at en ekstra dag er gjennomførbart?

Hva tenker du om dette?

Dagen i dag har vært minst like kald som i går, og jeg synes det er helt fantastisk å ha på ull, tøfler og varme klær, og drikke gode og varme drikker!

Ha en super kveld!

Leksetid

Nå sitter jeg hjemme, under et teppe i sofakroken, med skolebøkene i fanget. Jeg har akkurat kommet hjem etter en liten handletur på Rema 1000. Hvor jeg har fått kjøpt inn melk, grønnsaker, frukt, kjøttdeig og andre nødvendige ting til leiligheten.

Nå sitter jeg å leser på kjemi, i grunnen ganske spennende, men det tar litt lang tid for å virkelig forstå hva jeg leser. Grunnen er enkel, lesestoffet er på engelsk, og derfor må termologien nermest læres på nytt! Men øvelse gjør mester!

Håper at du får en fin start på uken! Klem.

Arbeidshelg

I dag satt jeg og to i klassen å jobbet med noen av statestikk oppgavene etter timen, og når jeg endelig kom hjem, var jeg kjempe trøtt, sliten og kald. Jeg hadde planer om å dusje, men det ble byttet ut med sofa og teppe.

2014-01-10 13.43.24

Desverre kun for en times tid, så måtte jeg avgårde til Våland, jeg skulle på jobb! Det er min arbeidshelg denne helgen, litt anderledes enn hvordan den pleier å være. I den nye turnusen, har vaktene lørdag og søndag blitt byttet til motsatt vakttyper, det vil si at jeg skal i tillegg på jobb lørdags kveld og søndagsdag!

Gleder meg til etter søndagsvakten er tatt, da er jeg ferdig med arbeidshelgen og jeg skal treffe kjære Renate, som jeg ikke har sett på over ett år! Gleder meg!

Ha en fin helg!

Skolestart

Jeg hadde min første skoledag på tirsdag, og har hvert på skolen hver dag. Utrolig gøy å se klassen igjen! Jeg kjenner det blir et spennende år hvor vi skal ha anatomi og lab, ikke minst så blir lab gøy. Vi skal være der en gang i uken i vel 9 uker, hvor vi skal gjøre ulike forsøk, så jeg gleder meg til det!

Jeg har fått på plass alt jeg trenger tili skolestart, alle skolebøkene, personlig labfrakk og liknende. Jeg satser på å ha min frakk liggende i skapet på UiS, slik at jeg ikke glemmer den hjemme!

Å selv om det har vært noen spennene dager den siste tiden, kjenner jeg at jeg nesten er utslitt allerede. Jeg vet ikke grunnen, men tror det har med at jeg ikke har vært helt i form den siste tiden, og når jeg i tillegg på tidlig opp å konsentrere meg i flere timer, så tar det på!

2014-01-09 13.27.45Her er et bilde av meg, på vei hjem fra skolen i dag!

Et håndknippe gaver

Jeg tenkte jeg kunne dele med dere noen av julegavene jeg fikk til jul. Jeg hadde som sakt en kjempe fin jul sammen med min familie, og jeg ble helt overveldet av alt jeg fikk. Selve utleveringsprosessen gikk veldig fort, men jeg prøvde å ta meg god tid til å pakke opp gavene uansett!

Min favorittgave kom selvfølgelig fra min kjære, han hadde skrevet et kort hvor han forklarte at gaven min var penger inn på vår reisekonto, slik at vi kunne reise i nærmere fremtid. Å at jeg skulle få være reisesjef for 2014, jeg gleder meg!

Jeg fikk symaskin av mamma og pappa, jeg gleder meg ufattelig mye å ta den i bruk, men desverre må jeg handle litt sytråd og stoff før jeg kan sette i gang. Men det ser jeg frem til.I tillegg var vi så heldige å få to gryter fra Høyang Polaris, en på 1,5 l og en på 3 l. Det var spesielt den siste jeg savnet i størrelse, men dette er gryter av en helt annen kvalitet enn IKEA sine. Jeg elsker dem!

Broren min ga meg en ny Hard Rock Café t-shorte til min samling, og den passet heldigvis perfekt!

Svigers ga meg mye forskjellig deriblant to flotte lykter. Jeg elsker lys, og derfor falt disse lyslyktene veldig i smak. Stjernene lyser opp i rommet og de er bare nydelige. Litt store, så jeg vet ikke hvor de passer best, men nå har de fått gulvplass i stua, og jeg er fornøyd med det!

Farmoren og farfaren til Reidar ga oss en annen lyslykt, med et kubbelys. Hvor vi allerede har brent opp det som fulgte med, og har satt inn et nytt lys. Denne lykta er i slik en enkel stil som jeg liker.

I tillegg fikk jeg masse annet kjekt, som nydelige lys, servietter, smykker, øredobber, kopper, kremer, såper og liknende. Jeg kunne ikke vært mer fornøyd med alt dette!

Ha en kjempe kveld!

Page 1 of 2

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén