Livetsbilder

Min verden, mitt liv

Måned: november 2013 (Page 1 of 2)

Planer om julekalender

Jeg ble så inspirert da jeg om over bloggen til Jane, du finner linken her. Hun har laget julekalender på bloggen i tre år på rad. Hvor hun «åpner» en luke nesten hver dag, med ulikt innhold i forskjellige temaer. I 2010 hadde hun musikk-kalender, i 2011 hadde hun en bake-kalender, og i fjord hadde hun en DIY-kalender.

eedbf075175bb0abba790ae15675e236

Read More

Instablikk: November13

Her kommer min lille, faste oppdatering på hva som har skjedd på min instagram den siste tiden. Bildene jeg har tatt og minnene jeg har fått.

Read More

Eksamen.Eksamen.Eksamen

IMG_1660

Ja, jeg har gjerne vært vekke fra bloggen, og det kommer nok til å skje en stund fremover. I morgen har jeg min første av tre eksamener. Og jeg kjenner det skal bli veldig godt å få den overstått. Da kan jeg begynne å lese/repetere på de to siste eksamene, biologi og matte. Når de er overstått har jeg juleferie, så det er litt av en godbit i vente! 

Read More

Gjennopprette bilder

Kan tro at jeg var redd når jeg så på bildene som er på kameraet. Plutselig var alle mine bilder slettet. Jeg hadde kun de siste bildene jeg tok. Selvfølgelig pleier jeg å legge bildene inn på dataen, på en eller flere harddisker, men de jeg tok på julebordet på fredag hadde jeg ikke fått lagt inn, ikke enda. Jeg fikk litt panikk.

IMG_1677

Read More

Vintercupcakes

På fredagskveld var det julebord med jobben. Og i den anledning hadde jeg planer om å laga cupcakes. Jeg hadde planlagt dem lenge, hvordan jeg skulle pynte dem og hvilken smak jeg skulle ha. Planen var sjokolade cupcakes, med sjokolade frosting, pyntet til vinter.

DSC_2398

Read More

Fiskegrateng

På mandag for en uke sidenprøvde jeg noe helt nytt. Jeg laget fiskegrateng helt fra bunnen av. Vi hadde fått fisk fra Sauda, og den var tint og klar til bruk. Så jeg tenkte at det var en god måte å spise den på. Å heldigvis ble det en suksess.DSC_2350

Read More

Farsdagsfeiring

På søndag 10. november var det farsdag. Å selv om jeg var i Sauda, måtte jeg delta litt på feiringen med familien min når jeg kom hjem. Først bar det hjem med baggasjen, før Reidar kjørte meg opp til bestefar. Her fikk jeg kaker og godt når jeg kom, og koste meg med tanter, bestefar, mine foreldre, søskenbarn og lille jonas.

Read More

Saudahelg

IMG_5555

I helgen var jeg og Reidar en tur inn til Sauda. Det var veldig koselig, selv om vi kom veldig sent inn på fredagskvelden. Vi tok seneste båten inn på fredagen, og når vi kom frem satt vi oppe og snakket med foreldrene til Reidar.

Read More

Fremgangsmåte: Tree Step Card

DSC_2329Nå har jeg laget et kort med fremgangsmåte på hvordan man bretter kortet, jeg har laget mal med mål og hvor det skal være brettekanter og kuttekanter. De hele strekene er kuttekanter og de stiplede linjer er brette linjer. Dette kortet er et Tree Step Card, eller på godt norsk Tre Trinns Kort. Det kommer av at kortet ser ut som en trapp på innsiden. Jeg synes det var veldig stilig, og kjekt å prøve!

Read More

Klar til vinteren

IMG_1571

På tirsdag etter middag tok jeg og Reidar oss en kjøretur for å hente vinterdekkene som lå hjemme hos mamma. Vi tenkte det var på tide å få skiftet dekk, og gjøre bilden vinterklar. Det tok sin tid å få byttet alle dekkene og vasket dem, slik at sommerdekkene ble klare til lagring, men for en lettelse å få det gjort!

Read More

Page 1 of 2

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén