Livetsbilder

Min verden, mitt liv

Måned: september 2013

Familiebesøk

DSC_2092

På mandag var jeg en tur hos Randi og fikk gitt gaven til Jonas fra meg og Reidar. Han kunne desverre ikke være med, og søskenbarnet mitt var fortsatt på jobb, så da ble det oss tre.

Read More

Bursdagskort for Jonas

Jeg og Reidar fikk aldri tatt turen bort til bursdagsfeiringen til Jonas, 1 år ble han 23. august. I den anledning har jeg laget et kort, litt sent, men bedre det enn ingen kort. Kortet går i blåtoner, som passer en gutt veldig fint.

Read More

Siste dans

IMG_5132

På torsdag 12. september var jeg igjen på «Siste dans» med Kaizers Orchestra. Knall kjekt. Denne gangen hadde vi sitte plasser, men må nå si at det ble bedre bilder når vi hadde ståplasser!

Read More

«Jubileumskort»

På mandag rundet jeg og Reidar 2 år i lag. Å i den anledningen laget jeg et kort til han. Selv om jeg ikke fikk laget det før i går, så har han nå fått det. Jeg kjøpte også en liten oppmerksomhet, og i går kveld hadde vi en liten kosestund med TVén og lys. En liten feiring for dagen vår! 

Read More

Fødselsdagskort

I dag har jeg vært i det kreative hjørnet, selv om jeg egentlig ikke har hatt tid til det, så fikk jeg nå laget hele to kort! Det første jeg laget var et bursdagskort til bestefar. Han ble 78 år i dag, og familien samlet seg til selskap i femtiden. Det var veldig hyggelig, og det kommer et innlegg noe senere om dette!

Read More

Kaizers Orchestra veldedighetskonsert

I går hadde jeg planer med to av søskenbarna mine. Elisabeth og Anne Margrethe, vi skulle treffes og kose oss litt sammen. Planen var egentlig å scrappe etter at Anne Margrethe hadde sett begge våre leiligheter, men slik ble det ikke helt…

IMG_5030

Det ble i stedenfor Kaizers Orchestra! 

Read More

Instablikk: August13

Bedre sent enn aldri, nå kom endelig innlegget med bildene fra Instagram!