Livetsbilder

Min verden, mitt liv

Måned: august 2013 (Page 1 of 3)

Sodastream mania

Jeg og Reidar har lenge tenkt på å skaffe oss en sodastream maskin. Vi drikker begge to mye kullsyre vann, synes det er godt og friskt. Så i dag når vi var på Elkjøp slo vi til.

S1017501775

 

Read More

Fantastisk flott skolevei

IMG_12651

Jeg må si at jeg ikke er misfornøyd med skoleveien til UiS. Det er en flott morgen tur hvor jeg går forbi veldig mange dyr. Føler at jeg er på landet når jeg tar turen, og det er veldig herlig. Jeg klarer å koble ut på den turen både på vei til skolen og på vei hjem, litt som terapi. 

Read More

Kjedelig helg…

Ja, det er faktisk mulig. Jeg har vært syk! Er det mulig, jobbehelg hadde jeg også, men møtte opp på lørdag, og ble sendt hjem av kollegaen min. Det var heldigvis en rolig helg på jobb, og siden jeg ikke ble bedre i løpet av lørdagen, ringte jeg opp til jobben, så da ble jeg hjemme hele helgen. De ordnet det heldigvis for meg!IMG_1243

Read More

Vasketrøbbel

DSC_1846

I starten av denne uken var kjøkkenet et totalt kaos. Oppvaskemaskinen hadde sluttet og virke, og i nesten en uke (med reisingen), hadde det begynt å samle seg mye rot. Selve maskinen var stappfull, og det samme var benken blitt.

Read More

Min første fotballkamp

IMG_4969

På søndag var jeg, Henriette og Frida på fotballkamp. Min første fotballkamp, så det var veldig kjekt, spesielt siden det var en veldig spennende kamp og Viking vant mot Brann.

Read More

Hyttetur i fadderuken

IMG_4924IMG_4881

 

 

 

 

 

 

Onsdag i forrige uke reiste jeg som sagt inn til Reidar og familien hans. Jeg tok hurtigbåten til Hebnes, hvor Reidar og Mira ventet på meg. Det var så godt å se han igjen, det var jo noen dager siden sist, men dagene gikk ganske greit i Stavanger siden det var skole og fadderuke.

Read More

Fadderuken 2013

IMG_4789Jeg deltok kun to dager på fadderuken dette året,  mandag og tirsdag. Selv om jeg på mandag ikke gjord så mye, traff jeg min fadder og satt litt i fadderlandsbyen med hun. Men siden de fleste fra linjen tok det rolig denne kvelden, var det ikke lenge før jeg var hjemme igjen. Da fant jeg på noe med Anne og Veronica, siden jeg ikke ville sitte hele kvelden alene.

Read More

Saudatur

På onsdag reiste jeg fra Stavanger og fadderuken, altså fikk jeg ikke være med på så mye av den. Heldigvis fikk jeg mye ut av tirsdagen på fadderuken, den besto blant annet av cruise i lysefjorden, helikoptertur, quizkveld og aftersunparty! En fantastisk kveld som det kommer mer oppdatering om senere.

20130816-190853.jpg

Read More

Litt av pensum

IMG_4693

Jeg har som sagt kjøpt inn litt skolebøker og utstyr. Her ser du bøkene og kalkulatoren jeg har kjøpt meg nå. Glad jeg fant kalkulatoren fra Casio, ettersom da har jeg litt kjennskap til den fra før. Litt greit, da den andre er for avansert, og jeg har relativt kjennskap til den fra før.

Read More

Bowling lørdag

IMG_4705

På lørdagskveld kjørte vi foreldrene til Reidar til 40-års lag, før vi kjørte til Mariero Bowling. Vi spilte tre serier, jeg, Reidar og Jørgen (lillebrorne til Reidar). Som alltid var det en som fikk feilstavet navn, denne gangen var det Reidar, som i spillets gang het Eidar.

Read More

Page 1 of 3

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén