Livetsbilder

Min verden, mitt liv

Måned: juli 2013 (Page 1 of 2)

Instablikk: Juli13

Ett lite innblikk fra den siste måneden på min Instagram profil. Tenkte det kunne være kjekt å dele bildene mine her med dere. Jeg har hatt en pause, men den siste tiden er det blitt mye bilder der inne, og jeg skal prøve å fortsette med det fremover.

Read More

Tvedtsenteret med Veronica

Tvedtsenteret2

I dag tok jeg og Veronica oss en liten biltur i regn og tordenværet. Jeg tenkte å finne meg en ny ryggsekk til skolestart. Vi tok turen til Tvedtsenteret på forus, og var innom noen forskjellige butikker der. Blant annet var vi på Staples, XXL og Living.

Read More

Gave til meg selv

Jeg har blitt en enorm tilhenger av eBay, liker å få gaver i posten, har jo nesten alltid glemt hva jeg har bestilt. I dag var jeg nedom posten for å sende en liten oppmerksomhet til søskenbarnet mitt, og for å hente en pakke. Pakken inneholdt knapper som jeg har bestilt til scrappingen. Synes det er så gøy å pynte med knapper på kort og diverse. Så fant jeg ut at jeg måtte ha noen nye, siden jeg ikke kan ta med meg alle hjemme i fra.

KnapperScrapping

Read More

Gladmaten

I går var jeg og Reidar en liten tur innom Gladmaten i Stavanger. Vi spaserte ned til byen for det var så fint vær. Det ble en herlig tur, men det var godt å varmt.

SkyggeneVåre

Read More

Tacokveld med min kjære

Tacolefse med fyll

På fredag hadde jeg og Reidar en rolig kveld inne i leiligheten. Vi handlet inn litt mat til taco, og laget dette sammen. Det var ganske herlig og koselig. Til maten hadde vi vin og så på film.

Read More

Isbilen

På fredag etter en handletur så hørte vi isbilen, og da måtte vi leite litt etter den. Det har vært så varmt i det siste, at vi bare måtte ha. Å det smakte veldig godt. Må si det er litt godt å få noe forandring fra dem som selges i butikken, siden de alltid er så like. Nå har vi fryseren fylt med mange forskjellige issmaker og det liker jeg!

Isbilen

Read More

Innflyttingsgaver

Rosebukett

Tidligere denne måneden fikk jeg og Reidar besøk av mine foreldre som kom med to buketter med flotte roser til oss. Å du som jeg elsker den blomten, tror det må være favoritten av alle blomstene. Se så fine de er, synd jeg ikke tok bilde før de begynte å henge litt…

Read More

Scrappingkveld

3På torsdags kveld hadde jeg søskenbarn og «bonussøskenbarn» over på besøk, slik at de fikk se leiligheten og vi fikk koste oss med scrapping i noen timer. Det var veldig kjekt at alle sammen ville komme på besøk, og det ble mye fint laget.

Read More

Laksemiddag

Utenom frokost synes jeg at middag er det viktigste måltidet til dagen. I går måtte jeg lage meg noe middag, og da laget jeg noe laks med grønnsaker og poteter, det ble i grunnen ganske godt, men var alt for mektig, så noe la jeg av som rester til en annen dag.

Laksemiddag

Read More

Kjært barn har mange navn…

Baketid… Kanelboller, skillingsboller, kanel i svingene, alle disse er navnet på så samme bakverk. I går fant jeg ut at jeg ønsket å bake dette. Jeg har lenge tenkt på det, og fant ut at siden jeg skulle ha gjester, så passet dette supert.

Read More

Page 1 of 2

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén