Livetsbilder

Min verden, mitt liv

Kategori: Strikking, Hekling & Hakking

Hekling og hakking

Jeg er medlem i hobbyklubben, hvor jeg får tilbud om å kjøpe hobbybøker nå og da. Selv om jeg aldri har kjøpt noen, er dette andre gang jeg har glemt å melde av hovedboken. Men denne gangen ble jeg kjempe fornøyd. Denne boken virker kjempe kjekt, og gleder meg til å prøve meg! Hekling er selvfølgelig kjekt, men jeg er ikke super flink, men med øving! Da kan jeg bli god, så jeg skal prøve meg på noen av disse søte oppskriftene!

Likte spesielt godt putetrekket som er avbildet! Kanskje jeg kan lage det til oss, så vi har noe jeg har laget i leiligheten, vi får se!

HeklingOgHakkingHar du en favoritt hobbybok som du anbefaler?

DIY Julekalender: Luke 7 – Kurv

DSC_2580

Hekling kan brukes til å lage mye forskjellig, lue, teppe, duk eller en kurv. Jeg har tidligere heklet denne søte kurven i fargerike farger. På lørdag for en uke siden ga jeg den bort til en venninne. Denne er kjempe enkel å lage, og nå skal du få fremgangsmåten og utstyrsliste.

Read More

DIY Julekalender – Luke 2: Oldermorsteppe

DSC_2592

Håndarbeid som hekling og strikking er igjen blitt populært. Og derfor kan dette være en kjekk julegave å gi. Kjenner du noen som alltid fryser, noen som venter barn eller ønsker et koseteppe, eller kanskje du heller vil lage noen grytekluter.

Read More

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén