Livetsbilder

Min verden, mitt liv

Kategori: Julekalender (Page 1 of 2)

DIY Julekalender: Luke 14 – Girlander

IMG_5917

Girlander er et klassisk motiv som består av blader, blomster eller frukter bundet sammen i en hengende lenke. Jeg så en slik i et av julebladene jeg har kjøpt, og tenkte at det var en koselig julelenke. Jeg laget en i papir og naturtråd. Denne kan henges på juletre, i et vindu, på en vegge eller lignende. Alt hva du måtte ønske. 

Read More

DIY Julekalender – Luke 13: Pakkelapper

På torsdag fikk jeg handlet inn alle mine julegaver, endelig ferdig. Jeg satte jeg i gang å lage pakkelapper til julegavene når jeg kom hjem. Endelig kunne jeg gjøre det. Dette er noe jeg har gledet meg masse til.

IMG_5905

Read More

DIY Julekalender: Luke 12 – Krydderboks

DSC_0031

Dette er den perfekte gaven til noen som har alt og i tillegg er glad i å lage mat. Jeg ga dette til jul til mine foreldre og «svigerforeldre» for et år siden. De ble glad for gaven, og krydderene har blitt godt brukt.

Read More

DIY Julekalender: Luke 11 – Spiralsokker

IMG_5868Er du som meg, og enda ikke har lært å strikke sokker? Eller synes den hælen er vanskelig. Da vil jeg anbefale disse sokkene. De er veldig enkle, det eneste du trenger er garn og strikkepinner. Bruk en farge, og du bør kunne strikke rett og vrangt.

Read More

DIY Julekalender: Luke 10 – Hjertepynt

Jeg elsker hjerter, og jultiden forbinder jeg med hjerter. Derfor synes jeg disse hjertene var helt fantastiske. Og overaskene enkle!

DSC_2663

Read More

DIY Julekalender: Luke 9 – Bok

IMG_3554

Har du lyst å lage din egen bok, eller en bok som er til en du kjenner? Det er ikke så vanskelig som du gjerne skulle tro. Jeg har laget en slik selv, og synes det var en kjekk ting å lage, og å gi vekk!

Read More

DIY Julekalender: Luke 8 – Lue

DSC_2651

Hvis du vil strikke en lure, men ikke vet hvordan du øker antall masker, da kan jeg anbefale denne søte luen. Denne er veldig enkel, men jeg må si: følg akkurat det som står i oppskriften, ikke tenkt på at det høres rart ut! Oppskriften fant jeg på GarnStudio.

Read More

DIY Julekalender: Luke 7 – Kurv

DSC_2580

Hekling kan brukes til å lage mye forskjellig, lue, teppe, duk eller en kurv. Jeg har tidligere heklet denne søte kurven i fargerike farger. På lørdag for en uke siden ga jeg den bort til en venninne. Denne er kjempe enkel å lage, og nå skal du få fremgangsmåten og utstyrsliste.

Read More

DIY Julekalender – Luke 6: Julekule

På jobben for noen helger siden, så jeg bilde av en julekule laget av et julekort. Jeg synes denne var kjempe søt, og tenkte jeg kunne lage en liknende. Jeg har ikke brukt julekort, men juleark fra panduro hobby.

DSC_2643

Read More

DIY Julekalender – Luke 5: Adventslys

IMG_5799Selvfølgelig burde adventslysene kommet i november, siden første helgen man tenner lyset er søndag 1. desember. Men da kom adventskalenderen, som også var litt viktig. Det finnes mange forskjellige adventsstaker ute i Norge, men siden jeg ikke har en slik, har jeg valgt å bruke kubelys, og dekorert dem.

Read More

Page 1 of 2

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén