Livetsbilder

Min verden, mitt liv

Kategori: Scrapbooking

Personlig stempel

En ting jeg lenge har ønsket meg til hobbyen, var personlige stempler. Et stempel med mitt navn i. I helgen satte jeg meg ned og bestilte to slike. Et rundt med teksten «Håndlaget av Cecilie Lindseth», og et annet med teksten «Med kjærlighet fra Cecilie Lindseth».

Her ser du resultatene for mine stempler:

stempelJeg kom over en blogg som refererte til en ebay selger, hun skrev at hoved teksten kunne bli forandret til norsk, derfor tenkte jeg at jeg skulle teste dette. Heldigvis gikk det bra. I utgangspunktet stod det skrevet «Handmade by». Hvis du ønsker å bestille et slikt stempel fra han, går du inn her. Kommunikasjonen mellom oss har godt ganske bra, og heldigvis ikke noe ulempe.

Jeg gleder meg til jeg mottar stemplene, slik at jeg får testet dem ut. Det er kjekt å endelig kunne markere kortene som jeg gir vekk. Slik at midt navn kommer ut. Høres kanskje merkelig ut, men jeg vil markere meg i kretsene mine. Selv om de fleste kortene jeg gir er til bekjente, er dette noe jeg ønsket! Nå får jeg endelig muligheten til dette!

Ha en super fin onsdag!

Gave til meg selv

Jeg har blitt en enorm tilhenger av eBay, liker å få gaver i posten, har jo nesten alltid glemt hva jeg har bestilt. I dag var jeg nedom posten for å sende en liten oppmerksomhet til søskenbarnet mitt, og for å hente en pakke. Pakken inneholdt knapper som jeg har bestilt til scrappingen. Synes det er så gøy å pynte med knapper på kort og diverse. Så fant jeg ut at jeg måtte ha noen nye, siden jeg ikke kan ta med meg alle hjemme i fra.

KnapperScrapping

Read More

Scrappingkveld

3På torsdags kveld hadde jeg søskenbarn og «bonussøskenbarn» over på besøk, slik at de fikk se leiligheten og vi fikk koste oss med scrapping i noen timer. Det var veldig kjekt at alle sammen ville komme på besøk, og det ble mye fint laget.

Read More

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén