Dining table with chairs

På tirsdag som var fikk jeg og Reidar god hjelp av min bror til å hente et spisestuesett. Vi fant et sett som var ett år gammelt ute på finn.no, og vi likte det begge to! Vi kjørte da to biler, og fikk heldigvis akkurat plass til bordplaten i mine foreldres bil! Bordet er nå satt opp, og vi har i tillegg oljet det for å stelle det best mulig!

Eik spisebord og spisestolerDere får unnskylde bakgrunnen vår. Vi holder på å selge sofaen som står der, derfor
er den delt opp i flere dele, og alle putene er stablet oppå hverandre…

Hva synes du om settet?

Heat from the fireplace

I går kom Reidar hjem med en stor glede for min del, poser med ved. Vi ble enige om å få tak i en vedkurv og noe utstyr, så på kvelden tok vi turen ut og fikk tak i dette. Av utstyr ble det et stativ med kost, kostebrett og pinne. Veldig greit å ha til ovnen! Nå har vi endelig tent peisen, og jeg nyter det. Jeg nyter flammen og varmen den gir, det er en lun og god varme, ikke slik som fra panelovner, og ikke minst er det koselig med de levende flammene! Vedpeis med fyr Herlig varme fra ovnenHar du/dere peisovn i hjemmet?

Ha en flott helg! Jeg skal på aftenvakt, så nå sitter jeg bare å nyter tiden hjemme før jobb!

Our home

Hei lørdag!

Dagen startet med fysikk for min del, etter fulgt at mikrobiologi og frokost med Reidar. Vi hadde en liten spasertur til Kilden kjøpesenter sammen og slappet av litt hjemme! Det blir gradvis mer hjemmekoselig i leiligheten til meg og Reidar. I dag hjalp han meg med å henge opp en del vegg hyller. Noen hvite som jeg hadde handlet til stuen for å dekke over noen hull i veggen, og tre svarte for å ha på gjeste soverommet. Det er små hyller til litt pynte gjenstander, og små ting, altså ikke tunge ting, men selvfølgelig noe vekt kan det ha! Min handymanvegghyller fra jyskI morgen har jeg planer om å fyll opp hyllene slik at det blir enda mer hjemmekoselig. Jeg nyter tiden i leiligheten sammen med Reidar. Det er den beste tiden!

Vi skrives!

My weekend

I helgen som var hadde jeg som sagt arbeidshelg, men på søndagen ble kvelden i tillegg nyttet til å rydde rundt om i leiligheten. Gjesterommet har nå plass til seng, som kommer godt med, og hobbykkroken har noen esker blitt tømt slik at jeg begynner å få vekk litt unødvendig der i fra. Her skal jeg ha et skatoll som jeg skal få av mine foreldre, men før jeg får det, må de tømme det. Jeg kjenner jeg gleder meg utrolig masse til hobbykroken blir klar, så i mens går drømmene om hvordan det kommer til å bli når alt er på plass! Deler to rotete bilder av hobbykroken nå, når jeg endelig blir fornøyd, kommer det nye og bedre bilder:

Rotehjørne Fremtidig hobbykrok

Vi skrives!

Getting better

Heisann! Nå føler jeg meg allerede bedre. Det hjalp meg helt avkobling i går. Jeg er fortsatt tung i hodet og forkjølet, men jeg har ikke lenger feber, men jeg har krefter.

BenkBad med benk Jeg og Reidar har i dag fått montert ferdig benken på badet. Det har tatt sin tid, men nå er jeg fornøyd! Nå mangler det bare at alt får sitt hjem, så jeg skal starte med det allerede i morgen var planen! Vi fikk også snudd døren til kjøleskapet, da den var feil vei og det var helt håpløst å komme inni det. Nå er det mye bedre! Vi tok turen hjem til mine foreldre hvor vi fikk oss middag og levert fra oss alt verktøyet som pappa har lånt oss.
Jeg føler at jeg trå går hos dem, har vært en tur hjemom dem nesten hver dag denne uken, men det er ikke alltid så ofte, har bare blitt mye denne uken på grunn av ulike ting som måtte læres og lånes. Men alltid kjekt å komme på besøk til dem!
Ønsker deg en fin søndagskveld, og en god start på uken!

Summer feeling

I går handlet Reidar muffens og Farris som vi kunne ta med oss når vi skulle på tur. Vi gikk oss en liten tur og fant en liten benk som vi satt oss på. Her koste vi oss i solen, nøt utsikten og hadde det helt fint. En nydelig sommer dag hjemme i Stavanger. Hvorfor kan vi ikke ha flere slike dager? Sjokolade muffin Kjæresten SmilJeg hadde på med en svart shorts som jeg egentlig hadde glemt at jeg eide, men er utrolig behagelig på, i tillegg til en enkel topp og gode Birkenstock sandaler. Et veldig avslappende antrekk, i tillegg til behagelig i varmen. Antrekk Antrekk AntrekkDet ble en god tur rundt om på Mariero, på steder vi har vært før og noen nye steder. Kjekt å bli bedre kjent i området. Selv om jeg er litt kjent, er det fortsatt mange gater jeg aldri har vært i. Å jeg må si det er mange idylliske områder her. Utsikt Utsikt

Håper du har en fin start på uken 😉

Blue dress by the sea

IMG_6664_07042015_144505 Denne flotte kjolen kjøpte jeg meg i starten av sommerferien, når jeg og Reidar var på en liten shopping runde. Jeg falt helt for fargen og fasongen.  Jeg hadde dette antrekket på meg i bursdagsfeiringen til broren min, men da glemte jeg å få noen til å ta bilder av meg selv. Så jeg brukte den igjen på lørdag. Da gikk jeg og Reidar oss en liten tur ned til sjøen her i området. Det er så fint rundt her vi bor, og vi går ofte turer i lag for å nyte utsikten, været og hverandre. Tiltross for litt tåke, var det godt å varmt ute!IMG_6663_07042015_144502 IMG_6655_07042015_144429IMG_6669_07042015_144828IMG_6666_07042015_144523IMG_6676_07042015_145009Vi stoppet også så vi fikk tatt bilder av de søte svanene, men holder meg på god avstand fra dem. Liker dem best på avstand, da jeg ikke helt vet hvor jeg har dem. Men fine er de! Jeg nyter frihelgen sammen med Reidar og slapper av før en ny uke begynner! Nå har vi akkurat spist middag etter en ny spasertur sammen. Deler bilder med dere i morgen!

Ha en fortsatt fin kveld!

Fra skittent til rent

DSC_3393I går tok jeg endelig motet til meg, og hentet en bøtte med såpe og vann, og fikk vasket over terrasse stolene og bordet. Dette trengtes, vannet og kluten ble veldig skitten, men det var selvfølgelig planen og grunnen til jeg vasket i første omgang. Jeg vet ikke om dere ser forskjell, men det var en ganske merkbar endring når jeg var ferdig.

Her ser dere før jeg vasket:

SkittentHer er etter jeg vasket:

RentNå kan vi endelig bruke terrassen, og jeg har allerede spist både frokost, lunsj og middag ute! Fantastisk å nyte det fine været og kose seg ute. Jeg er veldig glad for denne terrassen, det å kunne bruke terrassen akkurat som jeg ønsker er helt fantastisk! Veldig kjekt.

Har du en uteplass du kan bruke i fin været?