Laboratory tests

Follow my blog with Bloglovin
Dagen startet med mye gru og engstelse da jeg skulle til tannlegen. Jeg var veldig innstilt på at jeg hadde hull, men heldigvis det hadde jeg ikke! Jeg slipper med andre ord enda en tannlege time med det første! Det var utrolig godt!Selfie på laboratorietEtter timen kjørte jeg bort til Nofiima for å gjøre noen forsøk på laboratoriet, det ble litt mer gramfarging, og katalase og oksidase test. Med andre ord fikk jeg gjort en hel del, og nå skal jeg ikke tilbake på laboratoriet før på tirsdag! Det gir meg ypperlige muligheter til å arbeide med fysikk i de neste dagene!bananpannekaker under steking bananpannekakerNå har jeg akkurat konsumert bananpannekaker til kveldsmat! Helt ypperlig å lage når én har bananer som er modne, og de ikke frister lenger. På denne måten får jeg en god og mettende kveldsmat og slipper å kaste mat! Vinn-vinn.

Sov godt!

Fish for dinner

I dag er andre dagen denne uken med fisk til middag. Jeg og Reidar laget fiskekaker i går av en klump med fiskefilet vi hadde liggende i fryseren. Jeg fikk endelig testet ut foodprosessoren som vi fikk til jul, og det var veldig suksess! Men selvfølgelig øvelse gjør mester!Fiskekaker i foodprosessorFiskekakene stekes Ferdige hjemmelaget fiskekakerDet ble en god del fiskekaker totalt, men gjerne ikke så rart – Vi hadde godt over en kilo med fisk! Vi spiste dette med revet gulrot, grovpasta og hvit saus! Suksess!

Ha en flott onsdag, tenk; kun to dager til helg! Det gledes!

Middagsbesøk

TacoMiddag

I går kveld var jeg og Reidar invitert på middag hos mamma, pappa og broremann. Det ble tacokveld, og rødvin til maten. Det var så koselig å se dem igjen. Må si jeg er glad jeg ikke bor så veldig langt vekke fra dem, selv om jeg sikkert hadde overlevd det og, for jeg nyter å bo vekke, sammen med Reidar.  Continue reading