Livetsbilder

Min verden, mitt liv

Kategori: Hverdagsliv (Page 1 of 22)

Laboratory tests

Follow my blog with Bloglovin
Dagen startet med mye gru og engstelse da jeg skulle til tannlegen. Jeg var veldig innstilt på at jeg hadde hull, men heldigvis det hadde jeg ikke! Jeg slipper med andre ord enda en tannlege time med det første! Det var utrolig godt!Selfie på laboratorietEtter timen kjørte jeg bort til Nofiima for å gjøre noen forsøk på laboratoriet, det ble litt mer gramfarging, og katalase og oksidase test. Med andre ord fikk jeg gjort en hel del, og nå skal jeg ikke tilbake på laboratoriet før på tirsdag! Det gir meg ypperlige muligheter til å arbeide med fysikk i de neste dagene!bananpannekaker under steking bananpannekakerNå har jeg akkurat konsumert bananpannekaker til kveldsmat! Helt ypperlig å lage når én har bananer som er modne, og de ikke frister lenger. På denne måten får jeg en god og mettende kveldsmat og slipper å kaste mat! Vinn-vinn.

Sov godt!

Bachelor student

God dag folkens! Her er med i morgentimene før jeg kom meg avgårde på en ny arbeidsdag i forhold til bacheloroppgaven! Spennende denne tiden!
Tidlig morgenstart med kaffeDet ble en lang dag på laboratoriet i dag, men jeg har virkelig hatt det gøy. Tiden har gått fort, og jeg ble ferdig med enda en av metodene jeg skulle gjøre. Jeg storkose meg når jeg er på laboratoriet. Det er ikke like stressende som når vi hadde laboratoriearbeid på skolen. Her går vi ikke oppi hverandre, og stresser med å rekke det vi skal gjøre, som vi på toppen av det hele ikke egenlig for står hva er. Nå har jeg kontroll, nå planlegger jeg og legger opp dagene slik det passer meg best!Bakterierfargingmikroskop

Men noe må jeg gjøre rett, for jeg får jo resultat!

Ha en flott tirsdag! Vi skrives 😉

Home alone

Nå har jeg landet i sofaen etter en nokså lang dag hvor jeg har gjort ulike ting. Før jeg startet på skolen hadde jeg en god start på dagen med frokost og sosialt med min kjære. Jeg trengte litt tid med han, før han reiste fra meg. Jeg tok turen på skolen før jeg vendte snuten hjemover! Da traff jeg broren min og spurte om jeg fikk sitte på. Vi kjørte en liten tur innom bestefar hvor vi fikk snakket litt sammen og hygget oss litt. Deretter vendte snuten til Storhaug hvor jeg fikk servert middag av mine foreldre, herlig å slippe å lage middag selv!På skoleveien i dagJeg og broren min så en film sammen og koste oss litt, før han kjørte meg hjem i åtte tiden. Da tok jeg en rask tur innom en dagligvare butikk for å handle noe vesentligheter til uken. Jeg fikset deretter noe etende før jeg satt meg litt på dataen for å gjøre meg litt kjent med EndNote som jeg fikk installert før skoletimen i dag. Så slik har min start på uken vært. Nå sitter jeg ensom i sofaen og ser på TV, og skal snart krype i seng!Selv bilde sofa kosHar du hatt en fin start på uken?

Beautiful Sørmarka

Jeg har en utrolig flott skolevei og nå også «arbeidsvei». De dagene i uken jeg skal bort til skolen eller for å arbeidet med bacheloroppgaven spaserer eller sykler jeg gjennom Sørmarka. Jeg nyter den turen, det er fantastisk å lufte hodet og tankene sine mens man er med naturen. Den siste tiden har det vært ekstra flott med tanke på at det er snø over det hele. Det er noe eget med snøen, vi har den såpass sjeldent her i Stavanger, og når vi først få den, pleier den å ligge maks to-tre dager, om ikke kortere! Mens nå har vi fortsatt snø, og jeg tror det går over i andre uke nå! Tenk det! Jeg nyter det!!Sørmarka Soloppgang Selfie

Liker du snøen?

All seasons have their own sounds

Dette blir kanskje et rart innlegg, men jeg følte for å skrive det uansett! På torsdag kom det enda mer snø til Stavanger, og når jeg gikk over parkeringsplassen på vei til bilen, kjente jeg en glede i meg. Lyden av nysnø under skoene når man går er en lyd jeg bare elsker, og forbinder meg vinter. Vinterdag i stavangerI mine øyne har hver en årstid sin egen lyd. En lyd som jeg hovedsakelig forbinder med tiden på året.

  • Vinter: lyden av snø som knuser under beina
  • Vår: lyden av fugler som kvitrer
  • Sommer: lyden av bølger som slår
  • Høst: lyden av flammer fra et bål

Hva mener du? Har du noen lyder du forbinder med en årstid?

Dining table with chairs

På tirsdag som var fikk jeg og Reidar god hjelp av min bror til å hente et spisestuesett. Vi fant et sett som var ett år gammelt ute på finn.no, og vi likte det begge to! Vi kjørte da to biler, og fikk heldigvis akkurat plass til bordplaten i mine foreldres bil! Bordet er nå satt opp, og vi har i tillegg oljet det for å stelle det best mulig!

Eik spisebord og spisestolerDere får unnskylde bakgrunnen vår. Vi holder på å selge sofaen som står der, derfor
er den delt opp i flere dele, og alle putene er stablet oppå hverandre…

Hva synes du om settet?

Fish for dinner

I dag er andre dagen denne uken med fisk til middag. Jeg og Reidar laget fiskekaker i går av en klump med fiskefilet vi hadde liggende i fryseren. Jeg fikk endelig testet ut foodprosessoren som vi fikk til jul, og det var veldig suksess! Men selvfølgelig øvelse gjør mester!Fiskekaker i foodprosessorFiskekakene stekes Ferdige hjemmelaget fiskekakerDet ble en god del fiskekaker totalt, men gjerne ikke så rart – Vi hadde godt over en kilo med fisk! Vi spiste dette med revet gulrot, grovpasta og hvit saus! Suksess!

Ha en flott onsdag, tenk; kun to dager til helg! Det gledes!

Snow in Stavanger

Mørkt selfi Stavanger fikk i helgen årets første snøfall på lørdagskveld. Jeg fikk nesten litt panikk, jeg skulle jo på jobb på søndagsmorgen, men det var ikke noe problem å komme seg frem verken med bil eller bein. Snøen ble utrolig nok liggende hele kvelden, selv om mengden ikke var noe å skryte av. Må jeg si at det var veldig kjekt å se den hvite snøen over Stavanger by.snødekket benk på våland Morgen timer snø StavangerIdag har jeg lest og forberedt meg så godt jeg kan til opplæringen jeg skal ha på laboratoriet i morgen. Jeg må si jeg gru gleder meg, men det blir nok bra! I tillegg har jeg arbeidet noen timer med fysikk, det er godt å ha kommet i gang igjen. Men jeg føler fortsatt ikke at det på noen måte kan gå! Men jeg skal gjøre mitt beste!

Vi skrives

Fantastic weekend…

Det er lørdagskveld og jeg sitter nærmere i søvne, men samtidig prøver jeg å lære meg fysikk. Jeg fikk litt lite søvn i natt, før jeg gikk på dagvakt, derav litt søvnmangel. Og Reidar har tatt turen til en kompis for å se fotball, så jeg sitter i leiligheten alene, og fant ut at det var et ok tidspunkt på å prøve å lære. Uansett, det viktigste er at jeg er i gang med faget, jeg har vel godt over en måned på å lære hele pensumet, og den måneden skal jeg bruke mye tid på både fysikk, sykdomslære og ikke minst, bacheloroppgaven!Physics notesVille bare fortsatt ønske dere en fin helg! Vi skrives.

Heat from the fireplace

I går kom Reidar hjem med en stor glede for min del, poser med ved. Vi ble enige om å få tak i en vedkurv og noe utstyr, så på kvelden tok vi turen ut og fikk tak i dette. Av utstyr ble det et stativ med kost, kostebrett og pinne. Veldig greit å ha til ovnen! Nå har vi endelig tent peisen, og jeg nyter det. Jeg nyter flammen og varmen den gir, det er en lun og god varme, ikke slik som fra panelovner, og ikke minst er det koselig med de levende flammene! Vedpeis med fyr Herlig varme fra ovnenHar du/dere peisovn i hjemmet?

Ha en flott helg! Jeg skal på aftenvakt, så nå sitter jeg bare å nyter tiden hjemme før jobb!

Page 1 of 22

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén